folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Windows Sanal Bellek En Küçük Değeri Çok Düşük Hatası (Yardım )

Windows Sanal Bellek En Küçük Değeri Çok Düşük Hatası (Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar bilgisayarda işlem yaparken sanal bellek en küçük değeri çok düşük diyip duruyo halbuki C hardiskimin kapasitesi  30 GB  -  15 GB yani  yarısı boş bunu yükseltme şansımız falan yokmu yaw bi yardım etseniz 

şimdiden teşekürler...

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

Bilgisayarım -- özellikler -- gelişmiş -- performans -- ayarlar -- gelişmiş -- değiştir

burdan yap kafana göre

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Kardeş o hata ram'ın azlığından kaynaklanıyor benim bildiğim kadarıyla. 128 mb ram'ın varsa xp'de verebilir o hatayı bende öyleydi en azından.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

Bilgisayarım -- özellikler -- gelişmiş -- performans -- ayarlar -- gelişmiş -- değiştir

burdan yap kafana göre

----------------------------

teşekürler kafama göre ayarladım saolasın ....

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
Toplam Hit: 1606 Toplam Mesaj: 4