Windows Server 2003 Etki Alanı
-
Merhaba Değerli Müridlerim
2 Adet bilgisayar var. 1.Bilgisayar'da Windows vista business var. Buna VMware Workstation ile Sanal Windows server 2003 kurdum. Active Directory,DHCP,DNS gibi rolleri kurdum ayarlamalarını yaptım userleri grubları tanıttım ve 1.bilgisayarda bulunan Windows vista business'ın etki alanını atadım oldu herşey tamam yanlız 2.bilgisayar Windows XP Professional SP3 işletim sistemli makinada etki alanı atamak istiyorum ama maalesef
Bilgisayarım / Özellikler / Bilgisayar adı / Değiştir Bölümün'de Etki alanı bölümü kapalı çözüm bulamadım. bu konu hakkında sizlerden yardım bekliyorum müridlerim.
iyi çalışmalar

-
Home edition domaine join olmaz kardeş.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------Home edition domaine join olmaz kardeş.
-----------------------------Müridim home edition xp değil Windows XP Media Center Pro 2005 sp3
-
aktas_967 bunu yazdı:
-----------------------------siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------Home edition domaine join olmaz kardeş.
-----------------------------Müridim home edition xp değil Windows XP Media Center Pro 2005 sp3
-----------------------------hocam anca professional de olmuyor bildiğim kadarıyla
-
Hocam Windows XP Media Center Pro 2005 sp3' ü etki alanına dahil edemezsin. Windows XP Professional olması lazım. Professional altı versiyonlar daih olmaz.