Windows Server 2003 Host Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

beyler sanal bir windows server 2003 kurdum evime. ip adresim sabit. domain im var. bu sanal windows server ı host olarak kullanmak ıstıyorum. yardımcı olurmusunuz lutfen..?

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    IIS Server kuracaksın, ardından website ekleyeceksin. CozumPark'da video bulabilirsin.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

windows server 2003 un lisansı yok nasıl oluyor bu işler..

yani arkadaşım sistem uzmanı o diyorki yakalanırsan büyük cezaları var.

crack mrek yok nasıl oluyor..

yada varmı bende aynı şeyi yapmak istiyorum nasıl oluyor ... hem arkadaşın sorusuna cevaplar olsun ...

hemde ben bişeyler öğreneyim

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Zxone bunu yazdı:
    -----------------------------

windows server 2003 un lisansı yok nasıl oluyor bu işler..

yani arkadaşım sistem uzmanı o diyorki yakalanırsan büyük cezaları var.

crack mrek yok nasıl oluyor..

yada varmı bende aynı şeyi yapmak istiyorum nasıl oluyor ... hem arkadaşın sorusuna cevaplar olsun ...

hemde ben bişeyler öğreneyim

-----------------------------

hocam lisans olayını bılmyıorum ama bende birşeyler öğrenmek için aldıgım domaıne kendım hostluk yapmak ıstedım. site öyle aam şaam bişey olmuycak. deneme tahtası gibi.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    çözüm parkta çok şey bulacaksın orda araştır. Crack falan yok zaten iis windowsun içinde var ama yakalanırsan dediği gibi cezası büyük ama nasıl yakalayabileceklerini bende bilmiyorum.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

bılgısayarıa wamp server xamp yad easyphp kur ve domaınınede ns olustur ns  ıpnı sabıt ıpne yonlendır ve domaınıde olusturdugun ns ye yonlendır dnsler guncellenınce ıslemler tmm daha dun aksam kurdum bı arkadasa yapamassan pm at yardımcı olurum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

iki sene boyunca depo olarak kullandım  hiç bir şeyde olmadı ...

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 1223 Toplam Mesaj: 7