Windows Server 2003 Host Olmak
-
beyler sanal bir windows server 2003 kurdum evime. ip adresim sabit. domain im var. bu sanal windows server ı host olarak kullanmak ıstıyorum. yardımcı olurmusunuz lutfen..?
-
IIS Server kuracaksın, ardından website ekleyeceksin. CozumPark'da video bulabilirsin.
-
windows server 2003 un lisansı yok nasıl oluyor bu işler..
yani arkadaşım sistem uzmanı o diyorki yakalanırsan büyük cezaları var.
crack mrek yok nasıl oluyor..
yada varmı bende aynı şeyi yapmak istiyorum nasıl oluyor ... hem arkadaşın sorusuna cevaplar olsun ...
hemde ben bişeyler öğreneyim
-
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------
windows server 2003 un lisansı yok nasıl oluyor bu işler..
yani arkadaşım sistem uzmanı o diyorki yakalanırsan büyük cezaları var.
crack mrek yok nasıl oluyor..
yada varmı bende aynı şeyi yapmak istiyorum nasıl oluyor ... hem arkadaşın sorusuna cevaplar olsun ...
hemde ben bişeyler öğreneyim
-----------------------------hocam lisans olayını bılmyıorum ama bende birşeyler öğrenmek için aldıgım domaıne kendım hostluk yapmak ıstedım. site öyle aam şaam bişey olmuycak. deneme tahtası gibi.
-
çözüm parkta çok şey bulacaksın orda araştır. Crack falan yok zaten iis windowsun içinde var ama yakalanırsan dediği gibi cezası büyük ama nasıl yakalayabileceklerini bende bilmiyorum.
-
bılgısayarıa wamp server xamp yad easyphp kur ve domaınınede ns olustur ns ıpnı sabıt ıpne yonlendır ve domaınıde olusturdugun ns ye yonlendır dnsler guncellenınce ıslemler tmm daha dun aksam kurdum bı arkadasa yapamassan pm at yardımcı olurum.
-
iki sene boyunca depo olarak kullandım hiç bir şeyde olmadı ...