folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows Server 2003 Web Edition Kurulumu Ve Yönetimi ?

Windows Server 2003 Web Edition Kurulumu Ve Yönetimi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar üniden hoca bir konu verdide server 2003 web edition kurulumu ve yönetimi hakkında türkçe döküman bulamıyorum :(  Powerpoint de sunu olarak hazırlayıp sınıfa anlatıcamda elinde olan varmı nette dün geceden beri aradım yok bulamadım :( mcse dökümanlarında feln da web edition yok ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

abicim kurulumu bildiğin kurulmu işte ondan sonrada acılıo web edition bu dns kurmayacan dhcp kurmayacan active directory kurmayacan bi iis i var zaten oda xpninkinin aynısı ne arıosunki yönetimi ile ilgili?

standart yada enterprise ile ilgili dökman yada ppt bulursan al onu, içinden webde olmayan kısımlarını sil al sana web edition işte... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

bende olması lazımdı akşam eve gidince iş çıkışı bakarım bulursam burdan veririm kardeş.

ama eğer acil lazımsa bunlardan bir bak istersen : www.mcse.gen.tr , www.turkmcse.com ,

edit: renenin dediğide doğru o şekildede yapabilirsin

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

abü kurulumu biliyorumda bu mail servisleri , vps ler ve yönetimi kısacası internet paylaşımı hakkında döküman arıyorum :| 10 sayfa bişe olsa yetecek zaten müşteriye vps satıyosun onun ayarları kısıtlamaları feln işte ayrıca bizm şu anki vps e uzak masaüstünden bağlanıp derste pleski feln göstercemde kısaca mantığı feln açıklamam lazım .. 

edit büdüt : vps olmasada en azından bir text buldum ..

http://www.megabul.com/showthread.php?p=50607

Toplam Hit: 1608 Toplam Mesaj: 4