Windows Server 2008 Active Directory
-
Arkadaşlar bu zıkkım hakkında çok detaylı geniş ve mükemnmel diyebilecek örnek verilmiş olarak anlatılan bir kaynak varmı bildiğiniz.Tabii türkçe kaynak pdf veya
Çok ihityacım var gerçekten googl da aratıyorum ama püf noktalarını pek açık anlatan bi kaynak bulamadım. pdf.doc.ppt herhangi bir formatta olsun farketmez.
-
haci takipcinim mutlaka burda yardim bulursun ama bildigim kadariyla bi site var reklam olmuyorsa eger cozumpark die bi site oraya gir orda baya bi video var orda baya anlatiolar
-
www.cozumpark.com izmir etkinliğine katılmıştım konu hakkında videolar ve ppt sunuları bu sitede mevcut
-
çalışırkende sormak istediklerinide buradan sorabilrsin, elimizden geldiğince yardımcı oluruz
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------çalışırkende sormak istediklerinide buradan sorabilrsin, elimizden geldiğince yardımcı oluruz
-----------------------------aynen hoca. AD olayı şudur budur denemez ki. mimarisine göre değişir. Adc, rodc vs vs. Sana tam olarak ne için lazım? eğer şirkette kuracaksan 2008 kur çalıştıra dcpromo yaz devam et :) 1-2 pif noktası var. zaten seni kurulum esnasında uyarıyor. 2008 serverında tr versiyonu da var.
-
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------çalışırkende sormak istediklerinide buradan sorabilrsin, elimizden geldiğince yardımcı oluruz
-----------------------------aynen hoca. AD olayı şudur budur denemez ki. mimarisine göre değişir. Adc, rodc vs vs. Sana tam olarak ne için lazım? eğer şirkette kuracaksan 2008 kur çalıştıra dcpromo yaz devam et :) 1-2 pif noktası var. zaten seni kurulum esnasında uyarıyor. 2008 serverında tr versiyonu da var.
-----------------------------
Hacım b€n Mcitp ögr€ncisiyim yaklaşık 12 yıldır bu işl€ m€şkulum bu activ€ D €ft€n püft€n biş€y d€ğil bunun ayrı bi y€ri var.Hakikat€n çok g€niş kapsamlı çok püf noktası v€ ayrıntıya sahip bu yüzd€n oluşabil€c€k hatalara karşı k€ndimi daha iyi g€liştirip hata ayıllama işi yapmak g€r€k.bu yüzd€n ayrıntılı döküman arıyorum.