Windows Server 2012 Bakımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

arada iş ilanlarında görüyorum windows server 2012 bakımı yapmayı bilen diye yazıyolar nedir bu olay nasıl yapılıyor aslında bilinen bir şeyde böyle farklı söylenerek çok farklı bişey gibi mi algılanıyor bilen duyan var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

arada iş ilanlarında görüyorum windows server 2012 bakımı yapmayı bilen diye yazıyolar nedir bu olay nasıl yapılıyor aslında bilinen bir şeyde böyle farklı söylenerek çok farklı bişey gibi mi algılanıyor bilen duyan var mı?

ccleaner'ı urup bakımını yapıyon :)

şaka bi yana ilk defa duydum biz şirkette server 2008 var öyle bir şeye gerek duymuyoruz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Güncellemeler,

Logları takip etme,

Yedekleme gibi şeylerden kast ediyor gibi gözükselerde. Windows server 2008 kurup, yönetecek sistem yöneticisi arıyorlar aslında. (işi bu sıfat altında veremiyorlar çünkü sistem yöneticisi dedinmi 3 kuruş mayışla kandıramazsın)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

Windows server 2008 kurup, yönetecek sistem yöneticisi arıyorlar aslında. (işi bu sıfat altında veremiyorlar çünkü sistem yöneticisi dedinmi 3 kuruş mayışla kandıramazsın)

olayın özeti budur (:

bir sistem yöneticisinin yapması gereken temel islevlerdir istedikleri.

sanallastırma, backup, log takibi, active directory kurulumu, alt yapıların tasarlanması, ag altyapısı gibi cogu seyi kapsayabilir.

yani sadece tek satıra sıkıstırıp "server bakımı" yazdıysalar, az maasla sikecek adam arıyorlardır muhtemelen.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

sistem yöneticisi yazdımda işin içinden çıkamadım harbi sikicek adam arıyolarmış sagolun bilgiler için

GUS tarafından 28/May/13 23:36 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 818 Toplam Mesaj: 5