Windows Server Longhorn"Un İlk Public Betası Yayınlandı
-
Microsoft, kod-adı Longhorn olan yeni nesil Windows Sunucu işletim sisteminin ilk public betasını yayınladı. Microsoft'un Windows Server grubu yöneticisi Bob Visse, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Longhorn'un çok güvenli, e-posta hizmeti verebilecek kalite ve güçte sunucular oluşturulabilecek, Web trafiği ve dosya paylaşımı, bilgi ve teknoloji profesyonellerinin kolay yönetebileceği bir yazılım olduğunu söyledi.

haberin devamına buradan ulaşabilirsiniz. Denemek isteyenlerse, beta sürümlere aşağıdan ulaşabilirler:kaynak:bildirgec.org -
eyw sagolasın...
-
içinde hiç bir grafiksel arayüz yok 1 gb da yer kaplıyo yeni eklnene konsol u falan varmış:d helal dedim
-
iniyor akşama yazarım
detaylı bilgi microsoftun sitesinde mevcut
http://www.microsoft.com/windowsserver/longhorn/evaluation/overview.mspx -
indirdim kurdum,Longhorn Servermi Vistamı belli değil,yani vistanın sağından solundan kırpıp yeni bir server yapmışlar gibi.Ama 2003 ten daha seri ve kullanımı aktif.Ama görünüm bence sıçmış ekran kartı driverinden dolayı bu hissi yaşıyorumda olabilir ama bana linux kullanıyormuşum gibi geldi.
iconlar falan deli.Arayüz ayarlar Tüm server ayarlarına ayar çekmişler.Benca başarılı,ama 30gün sonra bittim falan dicek sanırım bende oyüzden siliyorum.2003 Rulz.
An itibari ile Sistemimdeki Donanım listesini göstererek ses kartını vista tanımadı dayı ne gibi bi çözüm üreteyim die sordu.BEnde kendi kendime Lan bu vista değilki dedim tekrar:)
An itibari ile:) Kendi exe sini güvenli bulmayarak bana soruyor.Hay allahım Microsoft güvenlik konusunda tam piskopata bağlamış.
Neyse benim ses kartım yok,müzik yok;müziksiz bilgisayar hipokratsız bi tıppa benzer:)
Framework 3.0 yok.
Fakat ilginç bi şekilde Vista ve 2003 te;
Kitlenen bağlantıdan dolayı yada kodlamadan dolayı kitlenen salak saçma işler yapan hiç bi program kitlenmedi çatır çatır çalışıyor.En mal koderin bile yazdığı şey çalışacak gibi görünüyor.Süper etkilendim amk.... -
Screenshot atsana yaaa :(
ekleme: bu arada online.asp de vista olarak gözüküyorsun
-
-
Abi nereye gidiyo bu işletim sistemleri arayüzden başka pek bi fark üretemiyorlar. Biri bişey cıkarıp kopartıcak ortalıgı ama nerde,ne zaman ve nasıl ?
-
yok hocam süper değişmiş,deli araçlar var.
-
benim külüstür kaldırırsa bende yuklıyım