Windows Şifresi
-
unutulan veya bilinmeyen windows xp şifrelerinin öğrenilmesinin bir yolu var mıdır? Veya bilgisayar içindeki bilgiler silinmeden xp yi ya da başka bir işletim sistemi kurup bilgisayardaki bilgileri kurtarabilir miyim?
-
hard diskinde herhangi bir sorun yok ise kurtarabilirsin kardeş. cd den calışan işletim sistemleri var cd romuna tak ve c-d e sürücün ne varsa görebilirisn. nasıl bir sorun var normal şekilde acılmıyorsa güvenli moddan dene acılırsa o şekildede bilgilerini kurtarabilirsin. kendine açtıgının user hesabının şifresini unuttuysan. tabi administrator değilsen.
ctrl + alt + del dedikten sonra administrator olarak giriş yapabilirsin.
-
rainbow table yöntemini kullanmanı öneririm.Uğraşmak istemiyorsan SAM dosyasından hash kodunu çıkarıp yaz buraya bi kaç dakka sonra söyliyim şifreni.
-
Bios Pilini Çıkar bir.)
-
Öğrenebilirmisin Bilmiyorum ama kesinlikle değiştirebilirsin PC'yi yeniden başlat F8'e bas kod istemiyle güvenli mod'u seç
biraz bekle kod olarak net user kullanıcı_adı Şifreyi yaz şifre değişir (Ör : Net User Muhittin 123456)
-
arkadaşlarn dediği yöntmlere ek olarak 2 yöntem d eben söylim. içindeki veriler çok lazımsa hrddiski başka bir makineye takıp içindeki verileri alabilirsin. ama bunlara gerenk kamadan yapacağın kesin bir çozüm daha var. her türlü derde Hiren Boot CD'yi büün bilişim camiasına tavsiye ederim. içerisinde Windows Kullanıcı sifresleri kırmaktan tut, disk ve partition kurtama işlemleri değil olmak üzere içerisinde envari çeşit program bulunmaktadır.bilgisayarı restart ypıp bu cdden açtıktan sonra gerekli menüden istediğine olaşabilirsin.
-
http://www.softindir.com/windows--key_190.htm
programı cd ye çek. sistem kurar gibi boot et cd yi. sistem kuruyomus gibi bi önyükleme gelcek. bekle. sonraki ekranda sistemin hangi dizinde olcaını seç. sonra kullanıcıyı seç. onayladıgın zaman seçili kullanıcın şifresi 12345 olcak. denendi onaylandı.. :)
-
eğer şifreyi biostan koyduysan bios pilini çıkararak olmaz bi program var ismini hatırlamıyorum ama internette araştırırısan bulabilirsin sanırım o programı biostan yükleyim bios şifresini bulabilirsin tekrar eğer windows açılıştaysa şifre güvenlik kipten kullanıcı ayarlarına girip şifreyi kaldırabilirsin kolay gelsin
-
hepinize tavsiyeleriniz için çok tşkkürler, olay çözülmüştür.
-
mini-pe