folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Windows Sorunu Halledilerbilirmi Bakınız

Windows Sorunu Halledilerbilirmi Bakınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    Benim bilgisayarım mac laptop bu bilgisayarda şöle bi sorun var...

İki tane işletim sistemi var bunlardan biri macintosh biri windows xp bilgisayar açıldığı
    anda alt tuşuna basarak öbür işletim sistemine geçilebiliyor.. yani xp ye .. geçtikten
    sonra normal açılıyor hani böle açılınca otomatikman msn felan açılır ya... o anda mavi
    ekran geliyor her bellek dökülüyor felan page fault diye bi hata girdiğim zamanların
    4/3 de bu hata ile karşılaşıyorum ve buda bilgisayarımı çok açıp kapamama ve bi
    işkence haline geliyor şimdi bugün hiç girmiyor yani yine girio masaüstü felan açılıo
    direk mavi ekran en az 10 kere denedim 10 dada mavi ekran ve aynı hata bi bilene
    sordum dediki macintosh oldundan böle bi hata verir çok mantıksız bi hata ama olur
    dedi bende tamam dedim o sıralar pek yapmıyordu derdime bi çare varmıdır??
    şimdiden saolun..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    sistem geri yüklemeyi dene.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hata karsisinda otomatik restarti iptal edip ,mavi ekrandak hata kodunu yazarsan yardimci olabiliriz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    tamam bakarım.. sölerim... page fault arena olması lazım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    macbooka xpmi kurdun :S

bassinyourface
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    aynen öle hem macintosh var hemde xp.. :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Hacım tek konuda butun forum kurallarini cignemisin yazdiinin altina 2.yi aticaksan edit yap

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Erkek

Önce sondan başlıyalım. Bilgisayarındaki bilgileri yedeklemeni tavsiye ederim. Sonuçta ciddi müdahale edeceksen baştan elini sıkı tut. Bilgisayarını live dağıtımlı bir linux dan CD üzerinden aç. Knoppix tavsiye ederim. Olmassa Kubunto 6.10 olabilir. Sonrada diskine ulaş ve içeriği DVD veya Cd lere kopyala. Bilgilerinin yedeği olması herzaman h.ss.ktir la nereye gittiler demekten iyidir.

Bilgisayarını güvenli kipten açmayı denedim mi? Hata ekranını burada yayımlamadığın için net birşey diyemiyorum ama genel neden olarak sürücü hatası da olabilir. Virüs vb. hatasıda olabilir. Hatta donanımında sorunda (Mavi ekran genelde RAM hatasında gelir) olabilir. Bilgisayarını güvenli kipte aç ve belleği test eden bir programla RAM larını kontrol et. Olmassa bilgisayarı önceki bir tarihe yükle.

Ancak ne yaparsan yap temiz bir formatı tavsiye ederim. bilgilerinin yedeğini al ve formatla.

Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
Toplam Hit: 981 Toplam Mesaj: 8