folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows Store Ülke Sınırlaması Olmadan Uygulama İndirme

Windows Store Ülke Sınırlaması Olmadan Uygulama İndirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Windows 8 bilgisayarlarda kullanıma sunulan Windows Store (Mağaza) ile ilgili bir sorum var. Şöyle ki: Windows Store'da da aynı Google Play'de olduğu gibi yaşadığınız ülkeye göre yerelleştirilmiş bir uygulama sunumu var. Bazı uygulamalar belli ülkelerden yükleme yapmaya kapalı. Örnek: http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/85e49bd7-c125-40f3-8d14-04d77f3cb6d3 Ben Türkiye'den internete bağlanan biri olarak her uygulmayı nasıl indiririm? Sanırım IP, DNS gibi ayarlar gerekiyor. Yapabilen, yaptıktan sonra kullanabilen var mı? Bu arada amacım songza uygulamasını indirmek :)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

We are very sorry to say that due to licensing constraints we cannot allow access to Songza for listeners located outside of the United States and Canada.

uygulamayı indirebilsen bile servisi kullanamazsın. sadece amerika ve kanada ya açık bir servis.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Windows-8-Magazaya-Gidemiyorum-184861/

Banada bi çare

kaygusuz tarafından 05/Oca/14 23:03 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Vpn programları kulkanarak ip adresini amerika yap dene bi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 1088 Toplam Mesaj: 4