Windows Sürüm Değiştirme Sorunu
-
Windows 8.1 pro olan işletim sistemimi windows özellik ekleme bölümünden "windows 8.1 media center pro" yaptım.
Ancak hesaba katmadığım bir şey oldu. Eski windows orjinal key uçtu. Yeni sürüme göre lisans istiyor.
Şimdi elinde "windows 8.1 media center pro" için key olan varmı ?
Yada "windows 8.1 pro" ya dönmek için format atmadan nasıl dönebilirim ?
-
Up olsun. Konu günceldir.
-
hocam anladığım kadarıyla sistem upgrade edilmiş. Downgrade etmek mümkünmü bilmiyorum. Ancak şu şekilde çözebilirsin, win 8 proyu tekrar kurarsın sisteme. eğer windows yüklü gelmişse bilgisayar içerisinde, bios üzerinde lisans anahtarı gömülü bulunuyor. Onu bir program kullanarak öğrenebilirsin. Aynı anahtarla etkinleştirilmiş olur.
Eğer downgrade edebilirsen zaten bu anahtarı kullanarak iki dakikada çözersin olayı.
-
akustikelektrik bunu yazdı
hocam anladığım kadarıyla sistem upgrade edilmiş. Downgrade etmek mümkünmü bilmiyorum. Ancak şu şekilde çözebilirsin, win 8 proyu tekrar kurarsın sisteme. eğer windows yüklü gelmişse bilgisayar içerisinde, bios üzerinde lisans anahtarı gömülü bulunuyor. Onu bir program kullanarak öğrenebilirsin. Aynı anahtarla etkinleştirilmiş olur.
Eğer downgrade edebilirsen zaten bu anahtarı kullanarak iki dakikada çözersin olayı.
Hocam formatsız çözüm lazım. Elimde eski sistemin key i var. Orjinal bir windowsum var.
-
Konu günceldir. Henüz çözülemedi. En azından sağlam bir key veya ilaç verin bunu etkinleştirip kullanalım :D