folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows Sürüm Yükselltme Hakkında Bir Kaç Soru

Windows Sürüm Yükselltme Hakkında Bir Kaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Merhabalar, iyi geceler ve iyi sahurlar arkadaşlar şimdi sormak istediklerim şunlar,

Laptop ile orjinal gelen tema bile yükleyemediğim windows 7 basic i yükseltmek istiyorum. 

Sürüm orjinal keyi var.

1)Korsan ile yükseltmeyidüşünüyoum şu ana kadar hep format attım yükseltmedim mantıkken veri kaybına uğramama gerekiyor program oyun falan yükseltme sonrası sorun yaşarmıyım?

2)Oyunseverimdir 2011 güncel oyunlarını oynuyorum.Windows 7 nin hangi sürümü oyun performansı için daha iyi? Bu soruya göre ya en yükseğini yükliycem yada uygun olanını.

3)Orjinal yada korsan sonuçta sağlam bir yerden indirdikten sonra bir fark oluyormu update olayarında falan birşey değişiyormu?

4)bendeki orjinal keyi sadece win7 home basic sürümleri için mi kullanabiliyorum?

Cevaplama zahmetine girenler için şimdiden teşekkürler.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhabalar, iyi geceler ve iyi sahurlar arkadaşlar şimdi sormak istediklerim şunlar,

Laptop ile orjinal gelen tema bile yükleyemediğim windows 7 basic i yükseltmek istiyorum. 

Sürüm orjinal keyi var.

1)Korsan ile yükseltmeyidüşünüyoum şu ana kadar hep format attım yükseltmedim mantıkken veri kaybına uğramama gerekiyor program oyun falan yükseltme sonrası sorun yaşarmıyım?

2)Oyunseverimdir 2011 güncel oyunlarını oynuyorum.Windows 7 nin hangi sürümü oyun performansı için daha iyi? Bu soruya göre ya en yükseğini yükliycem yada uygun olanını.

3)Orjinal yada korsan sonuçta sağlam bir yerden indirdikten sonra bir fark oluyormu update olayarında falan birşey değişiyormu?

4)bendeki orjinal keyi sadece win7 home basic sürümleri için mi kullanabiliyorum?

Cevaplama zahmetine girenler için şimdiden teşekkürler.

1. Yükseltme işleminde hiç buunmadığım için bu konuda bişi diyemiycem. Ama şurayı inceleyebilirsiniz : http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/products/windows-anytime-upgrade

2. Genelde Ultimate kullanılır ve tercih edilir. diğerleride bu listede var hocam : http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/products/compare

3. Korsan kullanıyorum lisanslama işlemi yaptım ve bütün güncelleştirmeleeri sorunsuz aldım kurdum Service Pack 1 dahil. (bunda doğrulama istiyor onuda geçti)

4.Sizdeki lisans sadece o sürüm için. Diğerleri için ayrı ücretler vs. ödeniyor.

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Sağol barış konuyu açarken ilk barış geliir diye geçirdim içimden vala :D Oyun performansı acaba sürümden sürüme farklılık gösterirmi merak ediyorum doğrusu ona göre yüklemeye karar vericem.

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

Sağol barış konuyu açarken ilk barış geliir diye geçirdim içimden vala :D Oyun performansı acaba sürümden sürüme farklılık gösterirmi merak ediyorum doğrusu ona göre yüklemeye karar vericem.

vallahi hocam şimdi ne desem yalan olur :)

ama bi starter ile ultimate'in bir olmaz tabiki :)

siz yinede Ultimate kurmanızın bi zararı olmaz. Pro veya Home Pre. göre daha çok özellik barındırmakta ve lisanslama dosyalarını daha kolay bulabilirsiniz.

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Sağolasın hocam iyi geceler.

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Laptoplar için genelde hafif olan sürümler verilir Windows 7 Ultimate ağır gelebilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

hacı ne yukseltmesi filan ugrascan benim kendi tecrube o sekilde yaptıgın zaman yavas olan wine birseyler oluyo biraz daha yavaslıyo :)) istiyosan ben sana win7nin aio lu hem 31 hem 64 bit olan tum surumlerinin hepsini içerdegi bir dvd sunayım başka bir siteden alıcam ben kullanıyorum gayette sorunsuz guncelleme sorunu olmayan gerçi ben gucelleme yapmıyorum sorun cıkmıyor dvd guven konusunda emin olablirsin kendim kullanıyorum bir reklam herhangi bisey kesinlikle yoktur karar  verirsen om at yeter :)))

edit : hatta bak burda paylaşmısım

http://www.tahribat.com/Forum-Windows-7-Sp1-Aio-32-64-Bit-Tr-En-5-Alternatif-135608/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mIzah bunu yazdı:

hacı ne yukseltmesi filan ugrascan benim kendi tecrube o sekilde yaptıgın zaman yavas olan wine birseyler oluyo biraz daha yavaslıyo :)) istiyosan ben sana win7nin aio lu hem 31 hem 64 bit olan tum surumlerinin hepsini içerdegi bir dvd sunayım başka bir siteden alıcam ben kullanıyorum gayette sorunsuz guncelleme sorunu olmayan gerçi ben gucelleme yapmıyorum sorun cıkmıyor dvd guven konusunda emin olablirsin kendim kullanıyorum bir reklam herhangi bisey kesinlikle yoktur karar  verirsen om at yeter :)))

edit : hatta bak burda paylaşmısım

http://www.tahribat.com/Forum-Windows-7-Sp1-Aio-32-64-Bit-Tr-En-5-Alternatif-135608/

Ö.M. yolladım:)

Toplam Hit: 858 Toplam Mesaj: 8