Windows Tarihi Durup Dururken 2147 Oluyor :S
-
bu windowsun saat tarih probleminden bıktım.
daha önce ayarladıktan 1 saat sonra 7 dk ilerden giderdi saat nos takmışcasına
şimdide tarih sürekli 2147 tarihine atmaya başladı durup dururken nostan vazgeçti füzeleşti mubarek
ne yapmamı önerirsiniz ? formattan başka..
saat tarih önemlimi demeyin oldukça önemli programların işleyişinde sorun çıkarıyor.
-
bizden 140 sene öndesin dostum daha ne istion :D ama bi kere buna benzer bişey benimde başıma geldi ama 1 sene ileri atıyordu sadece sora virüstenmiş adam akıllı bi av yükledim tarattım kurtuldum
-
bu işte bişe var ! yoksa o bir işaret mi :|
-
hangi avle bulmuştun virüsü? yav 140 sene öndeyimde pc tamamen işlev dışı kalıyor
ne oyun ne program çalışmıyo hep tarih olayını unutup 2 saat kafayı yiyorum ne oldu ne oldu diye :D
-----
işaret olabilir :/
-
hoca tam hatıralmıorum ama kasper olması lazım ama şeyden bulaşmıştı şu bi trojan wardı geçen senelerde bi siteden çektiydim onun simgesini kedi yapan bi zımbırtı wardı onu açtım bişiler oldu makineye sora saat pert olduydu ama avyi tam hatırlamıom
-
antivir ve bit defender hiç bişey bulamadı :/ neyse yapabilcek bişey yok.. donanımsal bişey olabilirmi acaba en son anakart, işlemci, ekran kartı ve rami yenilettirdim ondan sonra sapıtmaya başladı böyle
Toplam Hit: 1292 Toplam Mesaj: 6