Windows Un Bazı Özelliklerini Sınırlandırmak/Engellemek
-
muridler 4 yaşında yiyenim var , maşallah sürekli bilgisayarı kurcalıyor. Biraz aradım ama bulamadım. benim programa ihtiyacım var arkadaşlar. örneğin görev yöneticisini , regedit i bilgisayarım ı, program ekle kaldır, masaüstü çözünürlük değiştirme vb. bunları engellemek istiyorum. Çalıştıramasın. windows 7 kullanıyorum . guest hesabı açtım bir tane. admin den d sürücüsü ve e sürücüsünü güvenlik kısmından kapatmayı başardım. Ama yukarıda diğer saydığım özellikleride engellemek istiyorum. Sadece chrome kullanıp internetten oyun oynayabilecek hale getirmek istiyorum. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.
-
wubi ile win içinne linux kur.
orda ne yaparsa yapsın , yeğen le işin bitince program ekle kaldırdan silersin.
http://www.ubuntu.com/download/desktop/windows-installer
lubuntu tavsiyedir.
(not HDD ye girmek için şifre ister , koydugun şifreyi zor yapmasan HDD Ye girerse ozaman herşeyi silebilir haberin olsun)
PanxeR tarafından 28/Haz/13 23:34 tarihinde düzenlenmiştir -
çalıştıra:
gpedit.msc
yaz pc üzerinde ne yapmak istiyorsan hepsini oradan yapabilirsin
-
kullanıcı hesabı denetimine şifre koysan olmuyormu ?
-
aynı sorun bende de vardı hocam;
windows steadystate ile hallettim açtık ek bir hesap 1 saat süre verdim 1 saat dolduktan sonra pc kapanıyor, içindeki programları engelleyebiliyorsun download yapamıyor yapsada calıstıramıyor.tavsiye ederim çok işime yarıyor benim :)
-
bu deepfreze sadece oturum için kurulabiliyosa onuda deneyebilirsin :)
GUS tarafından 29/Haz/13 00:02 tarihinde düzenlenmiştir -
guest hesap acsana bi tane ? ben yegene verirken guest le veriyorum hep
-
Services.msc den bazı şeyleri kapatabilirsin.
Ama en mantıklısı gpedit.msc den ayar vermek.
Guest hesabı açsana çocuklara ne uğraşıyorsun.
-
teşekkimlegend bunu yazdı
Services.msc den bazı şeyleri kapatabilirsin.
Ama en mantıklısı gpedit.msc den ayar vermek.
Guest hesabı açsana çocuklara ne uğraşıyorsun.
teşekkür ederim. guest hesabı başka birşey zannetmiştim :) iyi oldu. tekrar sağolun
-
Şuan Windows 7 yok elimde.Ama sanırım aile koruması Windows 8'le aynı.(Emin değilim)
http://www.windows8li.com/2013/06/cocugunuz-icin-windows-8de-aile.html
Her türlü kısıtlamayı yapabilirsin hocam.