Windows Update

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

windows update yukledığı driverların setupını indiriyor mu biryere yoksa direk kuruyor mu? format atacam internet yok komsudan wifi ile baglanıyorum format sonrası wireless driverı olmuyor kabloyla baglanmak gerekiyor eger bi yere ındıyosa setupları onları kopyalayıp oyle format atayım diyorum. var mı bılgınız?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

hocam toplu olarak bir yere atıyor güncelleneceği zamanda oradan çekiyor lazım olanları 

en mantıklısı drp.su adrsindeki driver güncelleme programı ile yedeğini al bi kenara 

zaten wireless driveri kucuk bi dosya windows hemen tanır

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    zalimadam bunu yazdı

hocam toplu olarak bir yere atıyor güncelleneceği zamanda oradan çekiyor lazım olanları 

en mantıklısı drp.su adrsindeki driver güncelleme programı ile yedeğini al bi kenara 

zaten wireless driveri kucuk bi dosya windows hemen tanır

Düzeltme yapayım: Wireless driveri en az ekran kartı kadar büyük :D intel centrino n-130 ,140 mb civarı hocanın dediği gibi yedek alabilirsin sanırım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

http://driverpacks.net/driverpacks/latest

şurdan kendi bilgisayarına göre WLAN'ı çek. keyfine bak.

tanımadığı wifi'yi görmedim şuana kadar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

once daftın dediğini deniyorum sonra diğerine bakacam beceremezsem. tesekkurler

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 608 Toplam Mesaj: 5