Windows Virtual PC Hakkında Fikirleriniz Ve Yardımınıza İhtiyacım Var
-
arkadaşlar bir kaç program kodlayıp xp'te nasıl bı durumda bulunduğunu merak ettıgımden ötürü laptop'a sanal işlemci yüklemeyı düşünüyorum ve yenı keşfettiğim bu meret geldi. diyorum ki ben bu programda win xp kullanıyor olsam laptoptada win 7 var , o sanal işlemcide açtığım mesela bir virüslü program olsa etkisini otomatikman benım asıl işletim sistemimde win 7 de gösterir mi ona bi zararı olur mu ? saglam kullanmasını bılen arkadaşlar yardım ederlerse sevınırım .
unutmadan bı arkadaşın sordugu soruda şu ;
knıght'ta çift ko accakmış multi ko lara güvenmıomuş eğer bu programı yukleyıp sanal işlemcide accagı ko'da koosp mosp açarsaymış , normal windows 7'ye bişi olurmuymuş actıgı programda virüs filan varsa ?
yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkür ederim , konuyu saaptırmazsanız amacından sevınırım arkadaşlar.
-
hayir hocam mevcut isletim sistemine hic bir zarari, faydasi olmaz. tamamen ayri iki veya daha fazla bilgisayar kullaniyormussun gibi dusun.
http://www.tahribat.com/Dokuman-Sanalpc-Virtualbox-Kullanimi-326/
-
herhangı ayar menusu elbet vardır hanı sanal işlemciden asıl işlemciye bişi olmaması için .
o uygun ayarlarla ılgılı bır bilgin varsa paylaşırsan sevınırım kardeşim zahmet olmazsa .
-
KO yu bilmem de sanal bilgisayarda oyun oynayamazsın diye biliyorum. denedim en fazla sven, zuma deluxe gibi basit oyunlar oynanıyor.
3d oyunlar zor...
edit: Ayrıca VirtualBox öneririm. Sanallaştırma yazılımı olaraktan
-
virtual box tam kullanamıorum arkadaşlar ya .s kurarken bı kere bı hata yaptık cerevesını cok cektım .s
-
virtualbox cok guzel ram yıksek olacak tabi.oyunu kaldırırmı bilmem.ana pc den Sandbox u dene birde belki musade eder oyuna
-
manfolder bunu yazdı:
-----------------------------
virtualbox cok guzel ram yıksek olacak tabi.oyunu kaldırırmı bilmem.ana pc den Sandbox u dene birde belki musade eder oyuna
-----------------------------sandbox yüksek ram kullanan uygulamalara izin vermiyor. verse bile daha da çok ram kullandırır uygulamaya.