folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows Vista Derleme 6000 Aktivasyon Sorunu :\

Windows Vista Derleme 6000 Aktivasyon Sorunu :\

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

Vista kullanıyorum ilk yüklediğimde 30 günlük süre içerisinde crack yapmayı unuttum , şimdi boyle bi ekrandayım 3-4 tane crack denedim fakat olmuyor bunun çözümünü bilen varmı acep ?

http://img697.imageshack.us/i/craccacacak.jpg/

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Vista Açılışta Derleme 6000 Uyarısı Geliyor Ve Yazılımın Bu Kopyası Orjinal Değildir

Çözüm 1
    1 - Başlat > Aramaya Başla Bölümüne ( Klasik Başlat menüsü kullanıyorsanız bu bölüm görünmez ) " cmd " ( Tırnak işaretleri olmadan ) Yazın ve yukarıdaki Programlar satırının altında görünen cmd programına sağ tuş Yönetici Olarak Çalıştır yapın
    2 - Açılan siyah sayfaya aşağıdaki komutu yazın ve Enter ' a basın
    slmgr.vbs –rearm
    Çözüm 2
    1 - Eğer yukarıdaki adımda bulunan komutu yazdığınızda 0xC004F012 gibi bir hata alıyorsanız aşağıdaki işlemi gerçekleştirin
    2 - Başlat > Aramaya Başla Bölümüne ( Klasik Başlat menüsü kullanıyorsanız bu bölüm görünmez ) " cmd " ( Tırnak işaretleri olmadan ) Yazın ve yukarıdaki Programlar satırının altında görünen cmd programına sağ tuş Yönetici Olarak Çalıştır yapın
    3 - Açılan siyah sayfaya aşağıdaki komutu yazın ve Enter ' a basın
    “%windir%\System32\slmgr.vbs /ilc %windir%\System32\licensing\ppdlic\Security-Licensing-SLC-ppdlic.xrm-ms”
    Tamamen Alıntıdır...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

araştırdığın için teşekkür ederim bende bunu denemiştim fakat ;
    C:\Windows\system32\slmgr.vbs Bu komuta işlemek için kullanılbilecek yeterli açıklama yok.

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

sorunu başka bi crackle hallettim bu hatayı alan arkadaşlar için linkini koyuyorum yararlansınlar :)   

http://rapidshare.com/files/176721963/orjinalvista.rar

rar şifresi : www.resimliprogram.com 

//

IREA' hocam teşekkür ederim ilgilendiğin için :))  ilgilenmek isteyipte ilgilenemeyenlerede tşk ediyorum :}

Toplam Hit: 2523 Toplam Mesaj: 4