Windows Vista Doğrulama İstiyo Acil Yardım!!!
-
Arkadaşlar 1 ay önceleri vista home premium yüklemiştim.Şimdi vistam orjinal olmadığı için açılmıo.Bilgisayarı açar açmaz.Lisans anahtarı varsa girin dio.Ben de forumdakileri denedim olmadı.Format atarsam belki düzelir ama formattan önce mutlaka yapılcak bişeyler vardır.Acil yardım edin.Cevaplarınızı bekliorum.not:Şu an bilgisayarımdan internete girebiliyorum ama masaüstüne giremiorum.Ama internetten dosya indirip açabiliorum.Çalıştırabiliorum.Yani bi umut var :D
-
724YJ-H8PHF-RPTWR-BV629-FHC9J
-
saol arkaşım ama verdiğin key olmadı.Keyile olcaanıda zannetmiom.Varsa bunun bi programı fln o şekilde olur ancak.
TAHRİBAT ADMİNLERİ YARDIMMM EDİNNN!!!!!!!!!!!
-
Kesin çözüm format attım.Bu konuyu silin de kalabalık yapmasın..
-
Kendin ana mesajı "Duzenle" ye tıkla ordan cop kutusuna taşı...
-
jevler35 bunu yazdı:
-----------------------------saol arkaşım ama verdiğin key olmadı.Keyile olcaanıda zannetmiom.Varsa bunun bi programı fln o şekilde olur ancak.
TAHRİBAT ADMİNLERİ YARDIMMM EDİNNN!!!!!!!!!!!
-----------------------------
adminler müriiden farklı olarak ermiş değil değilmi? malmısın amk? -
bastan kurman lyazım adam gibi bir crack bul o kadar. ben hala kullanıyorum. ojinal gibi.
-
slm
arkadaş wista lisansız dedim yanlışın var sadece lisan lı windoswlar 1 ay sonra cd key diil etkinleştirme ister format atsanda 1 ay sonra yine aynısı olur benim tavsiyem xp ye geri dön xp daha güzel wisatayı hiç begenmedim
-
Nikoteen en son bi crack buldu, işe yarıyormuş. Bir dene bakalım.
-
Beyler alın benden size KontoGaranti calısacak bi krek.exe Kullanım meailini kendi dilimde yazdım umarım işinize yarar işallah :)
Toplam Hit: 3394 Toplam Mesaj: 10