Windows Vista Recovery Sorunu
-
merhaba muridler
bende toshiba A300D laptop var.. bilgisayarimi alinca yaninda herhangi bir cd vermediler.Bilgisayarima format cekecegim zaman start'tan TOSHIBA recovery diyordum ve bir format cd si yaratiyordum daha sonra o cd ile format cekiyordum.
yaklasik 1 ay once yurtdisina ciktim laptop umu abim kullaniyordu.Bilgisayar cok kasiyor diye benden habersiz bir bilgisayarciya goturmus ve XP yukletmis (iyilik yapmis aklin sira). Ben geldigim zaman format cekiyim dedim ancak onceden recovery den yaptigim format cd sini hicbir yerde bulamadim :/ Su an toshibanin hicbir ozelliginden yararlanamiyorum :( ve XP cok kotu yuklenmis bilgisayara ..
sorum su ; vistaya orjinal olarak nasil geri donebilirim ? dondum diyelim tekrar o eski rahatliga otomatik recovery e ve otomatik driver upgrade e nasil kavusabilirim ? ve toshiba hizmetlerine? kisacasi nasil bilgisayarimi ilk gunku gibi yapabilirim :/
yardimlarinizi esirgemeyin simdiden tesekkurler :)
-
D: driverindeki Recovery bölümü silinmiş ise işin biraz zor Dostum. Servise götürüp baştan kurmalarını istemelisin.
-
Netten vista çekip kurabilirsin
Driverlarıda buradan bulabilirsin : http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=25&service=SE&mode=allMachines&action=search&teddProduct=794&selShortMod=714
Orjinal Olarak dersen notebookun altına falan bak serial olması gerekiyor yüklerken onu girersin
Edit : müşteri hizmetlerini aradınmı ? belki gönderirler kurtarma cdsi ?
-
bende toshiba a350 var kurtarma dwd si de var ama fransizca:/ yuklerim sonradan dilini deistiririm diosan yarin bi yerlere uplarim:/
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
D: driverindeki Recovery bölümü silinmiş ise işin biraz zor Dostum. Servise götürüp baştan kurmalarını istemelisin.
-----------------------------recovery bolumu silinmistir cunku xp yuklendi orjinal ama recovery yok .. :/