Windows Vista Recovery Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coolmhmt
    coolmhmt's avatar
    Erkek

merhaba muridler

bende toshiba A300D laptop var.. bilgisayarimi alinca yaninda herhangi bir cd vermediler.Bilgisayarima format cekecegim zaman start'tan TOSHIBA recovery diyordum ve bir format cd si yaratiyordum daha sonra o cd ile format cekiyordum.

yaklasik 1 ay once yurtdisina ciktim laptop umu abim kullaniyordu.Bilgisayar cok kasiyor diye benden habersiz bir bilgisayarciya goturmus ve XP yukletmis (iyilik yapmis aklin sira). Ben geldigim zaman format cekiyim dedim ancak onceden recovery den yaptigim format cd sini hicbir yerde bulamadim :/ Su an toshibanin hicbir ozelliginden yararlanamiyorum :( ve XP cok kotu yuklenmis bilgisayara ..

sorum su ; vistaya orjinal olarak nasil geri donebilirim ? dondum diyelim tekrar o eski rahatliga otomatik recovery e ve otomatik driver upgrade e nasil kavusabilirim ? ve toshiba hizmetlerine? kisacasi nasil bilgisayarimi ilk gunku gibi yapabilirim :/

yardimlarinizi esirgemeyin simdiden tesekkurler :)

Sordid Affair
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    D: driverindeki Recovery bölümü silinmiş ise işin biraz zor Dostum. Servise götürüp baştan kurmalarını istemelisin.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Netten vista çekip kurabilirsin

Driverlarıda buradan bulabilirsin : http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=25&service=SE&mode=allMachines&action=search&teddProduct=794&selShortMod=714

Orjinal Olarak dersen notebookun altına falan bak serial olması gerekiyor yüklerken onu girersin

Edit : müşteri hizmetlerini aradınmı ? belki gönderirler kurtarma cdsi ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek
    bende toshiba a350 var kurtarma dwd si de  var ama fransizca:/ yuklerim sonradan dilini deistiririm diosan yarin bi yerlere uplarim:/

yok biSi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coolmhmt
    coolmhmt's avatar
    Erkek

Kumanaga bunu yazdı:
    -----------------------------
    D: driverindeki Recovery bölümü silinmiş ise işin biraz zor Dostum. Servise götürüp baştan kurmalarını istemelisin.
    -----------------------------

recovery bolumu silinmistir cunku xp yuklendi orjinal ama recovery yok .. :/

Sordid Affair
Toplam Hit: 1018 Toplam Mesaj: 5