Windows XP 64 Bit Türkçe Yama ( İstek )
-
64 bit kurdum ing. Türkçe yama aradım nette alayı fıs :S Bilen eden varsa paylaşırsa çok dua ederim :) Türkçesi yok bildiğim kadarıyla varsa onuda verirseniz çok makbule geçer . Kolay gelsin ...
-
yok malesef türkçe 64 bit xp
windows 7 64 bit kur
-
konusu açılmışken bende soraym bari sadece 64bit işletim sistemleri mi 4 gb yi destekliyo.4gb ddr2 var ama 3 görüyo pc :S
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------konusu açılmışken bende soraym bari sadece 64bit işletim sistemleri mi 4 gb yi destekliyo.4gb ddr2 var ama 3 görüyo pc :S
-----------------------------aynen hocam windows 7 lerde 32 bit de görüyor dediler ama ben 32 bit windows 7 kullanıyorum 4 gb ı gördüğü halde 3,25 gb kullanılabilir yazıyo
sen 64 bit win 7 kur ;)
-
arkadaşlar onun 3 gb göründüğüne bakmayın bende de oluyor,, ama windows uygulamalarda 4 gb tamamını kullanabiliyor.. destekliyor yani..
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------yok malesef türkçe 64 bit xp
windows 7 64 bit kur
-----------------------------
Hocam yüzsüzlük gibi olcak ama :) Win7 nin 64 bitnin linki varsa çok memnun olurum :) -
buyukfirat bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
windows 7 64 bit kur
Hocam yüzsüzlük gibi olcak ama :) Win7 nin 64 bitnin linki varsa çok memnun olurum :)
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=93980
buyur hocam :)
-
ExcellencE bunu yazdı:
buyukfirat bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
windows 7 64 bit kur
Hocam yüzsüzlük gibi olcak ama :) Win7 nin 64 bitnin linki varsa çok memnun olurum :)
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=93980
buyur hocam :)
Mesajı attıktan sonra gördüm bende :) Çok saol yinede hocam :) İyi geceler.