Windows Xp Açılışta Sorun Var.
-
bürodaki pc açılıyor windows yazısı geçtikten sonra siyah bir ekran geliyor fakat cursor görünüyor. başka birşey görünmüyor. format atmadan başka bir çözüm varmı.
-
sistem geri yükleme yap
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
sistem geri yükleme yap
-----------------------------siyah bir ekran ve cursordan başka birşey gözükmüyor. sistem geri yüklemeyi nasıl yapıcam.
-
windows amblemi gelmeden önce sürekli F8 e bas. sonra ordan güvenli modu seç. güvenli mod açılmazsa format atmaktan başka çaren yok...
-
diski başka bir xp olan makinaya tak sistem açılsın düzelecektir büyük bir ihtimal
-
Hoca başlangıcta bios yazıları geçtikten sonra seri bir şekilde F8 e bas Windows açılış Seçenekleri ekranına gel oradan ilk olarak Enson Düzgün çalışan yapılandırma ayarlarıyla başlat seçeneğini sec Windows başlar eğer sorun çözülmezse Reset at yine aynı şeyleri yap ama bu sefer Açılış Seçenekleri sayfasından Komut istemiyle güvenli mod u seç ve açılan DOS penceresinden "C:\WINDOWS\system32\Restore\rstrui.exe" yi yani sistem geri yüklemeyi çalıştır sonrasını hallaedersin sanırım.
Kolay gelsin.
-
hiç biri olmadı malesef. hd yi çıkardım başka bilgisayarda çalıştırdım yedekleri alıp formatladım.
-
xp cd sini takıp kurtarma yapmayı da deneyebilirsin bence
Toplam Hit: 1292 Toplam Mesaj: 8