Windows XP Ağ Bağlantısı Sorunu
-
2 bilgisayar var. 1- laptop 2- masaüstü
modem var.
masaüstü ethernetten
laptop usbden bağlanıyor modeme.
ikisinde de net var
ikisi de aynı ağda (ismi KAPAK)
ikisi de \\PCADI yazınca birbirini görüyor.
Ağ bağlantısında da dosyalarımız görünüyor.
İkisinde de XP PRO SP2 kurulu
ikisinde de windows güvenlik duvarı kapalı
sorun şu:
oyunların multiplayer kısmında birbirimizi göremiyoruz.
gayet açık anlattığımı düşünüyorum. şimdiden teşekkürler
-
Son bir soru ikinizde ağdan birbirinizden dosya (kes) taşıyabiliyormusunuz yani gerekli izin varmı başka bir deyişle dosyalarda değişiklik yapabiliyrmusunuz ?
-
bununla bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum ama, dosya ve yazıcı paylaşımı açık..
yani cevap evet
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------bununla bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum ama, dosya ve yazıcı paylaşımı açık..
yani cevap evet
-----------------------------
ben ilgisi olduğunu düşünüyorum paylaşıma açık olması değil dediğim pc den dosyayı kesip kendi bilgisayarına alabiliyormusun -
çalışma grup ismi aynı diorsun //pcadı görüor diorsun dosya yazıcı paylaşımı açık diyorsun.. herşey gayet normal.. ama oyunlarda birbirinzi göremiyorsunuz.. Oyunda problem olmasın ? bütün oyunlardamı oluyor yoksa tek bi oyundamı deniyorsun ?
-
denemediğim oyun kalmadı. tek fifa 06 oynayabildik onu da ip adresini elle girdirttim client'e o yüzden gördü.
kendisi görmüyo yani.
ek bilgi, hamachi, team viewer VPN bile denedim!
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------denemediğim oyun kalmadı. tek fifa 06 oynayabildik onu da ip adresini elle girdirttim client'e o yüzden gördü.
kendisi görmüyo yani.
ek bilgi, hamachi, team viewer VPN bile denedim!
-----------------------------benim önereceklerimin hepsini sen denemişsindir ben kalabalık etmim.. Kolay gelsin sana umarım sorunu çözersin.. Bide masaüstüne usb tak etherneti laptopa tak.. Alakasız ama belki olur :d olmazsa bas formatı ikisinede :d
-
hacı ilk defa xp kullanmıom veya ilk defa ağ kurmuyorum ama unuttuğum bişi vardır.
sen yinede aklına geleni öner bence. kesin unuttuğum ufacık bişi var...