Windows Xp Editlemek
-
S.a arkadaslar windows xp de istedigimiz yerleri editleyebiliyormuyuz mesela baslat yerine baska seyler falan yapabilirmiyiz ?
-
Başlat editlenebiliyor bunun yanında birkaç şey daha editleniyorda :D öyle herşeyini editlemeye kalkamazsın :D
-
girişteki hoşgeldiniz yazısını editleyebilirsin..
ne bileyim o tarz şeyleri editleyebilirsin ama daha fazlası için 444 0 444
-
Arkadaşlar bilmiyosanız susun birşey yazmak zorunda değilisiniz!O başlat kısmını filan Tema editleme ile değiştirebilirsin büyük ihtimalle.Başlat kısmınıda değiştirildiğini biliyorum google'a sorsan orda bir açıklama vardır.
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bilmiyosanız susun birşey yazmak zorunda değilisiniz!O başlat kısmını filan Tema editleme ile değiştirebilirsin büyük ihtimalle.Başlat kısmınıda değiştirildiğini biliyorum google'a sorsan orda bir açıklama vardır.
adamlar yanlış bilgi vermemiş... bi taraflarından da sallamamış doğru düzgün yazmışlar...www.astonshell.com bak burdan indir mevcut temalarda var baya bi görünümü değiştiriyor. ayrıca değişik modüllerde oluyo temalarda programları şeffaf falan çalıştırabiliyorsun...
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------sen de bişey yazma o zaman, bırak adam google a sorsun :/ kendin bilgi versen gam yemicem..
-
TeRRoR bunu yazdı:
Şakamısın sen olm ya :S
Biz dioz ankara sen dion g*tum kara.