Windows Xp Editlemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    S.a arkadaslar windows xp de istedigimiz yerleri editleyebiliyormuyuz mesela baslat yerine baska seyler falan yapabilirmiyiz ?

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Başlat editlenebiliyor bunun yanında birkaç şey daha editleniyorda :D öyle herşeyini editlemeye kalkamazsın :D

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

girişteki hoşgeldiniz yazısını editleyebilirsin..

ne bileyim o tarz şeyleri editleyebilirsin ama daha fazlası için 444 0 444 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bilmiyosanız susun birşey yazmak zorunda değilisiniz!O başlat kısmını filan Tema editleme ile değiştirebilirsin büyük ihtimalle.Başlat kısmınıda değiştirildiğini biliyorum google'a sorsan orda bir açıklama vardır.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar bilmiyosanız susun birşey yazmak zorunda değilisiniz!O başlat kısmını filan Tema editleme ile değiştirebilirsin büyük ihtimalle.Başlat kısmınıda değiştirildiğini biliyorum google'a sorsan orda bir açıklama vardır.
    adamlar yanlış bilgi vermemiş... bi taraflarından da sallamamış doğru düzgün yazmışlar...

www.astonshell.com bak burdan indir mevcut temalarda var baya bi görünümü değiştiriyor. ayrıca değişik modüllerde oluyo temalarda programları şeffaf falan çalıştırabiliyorsun...

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:

sen de bişey yazma o zaman, bırak adam google a sorsun :/ kendin bilgi versen gam yemicem.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı:

Şakamısın sen olm ya :S

Biz dioz ankara sen dion g*tum kara.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
Toplam Hit: 2687 Toplam Mesaj: 7