folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Windows Xp Flash Edition 2009 - Mükemmel Windows 7 Görselligi & Program Entegreli

Windows Xp Flash Edition 2009 - Mükemmel Windows 7 Görselligi & Program Entegreli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
     WindowS Xp FLash Edition 2009 - MükemmeL Windows 7 GörseLLigi & Program eNTeGReLi
    Click this bar to view the small image.

....::: WindoWS HaKKıNDa :::...

Sistemde ekstra ram bellek kullanımı yoktur.Sadece antivirus vardır.Driver entegre değildir.Siz kendiniz kurulumdan sonra yükleyeceksiniz.Tema olark win7 temasını KuLLanıLDI.Hem şık duruyor hemde sistemin güncel olduğunu kanıtlıyor.

....::: DiL :::...

TürkÇe

....::: iÇeRiSiNe EKLenenLeR :::...

-Sp3
    -İnternet Explorer 7
    -Windows Media Player 11
    -DirecX 9
    -Net Framework 3.5
    -Windows Live Messenger 2009 + Plus
    -Office 2003 Lite
    -Mozilla Firefox 3.0.5
    -Java 6 Update 11
    -Foxit Reader 2.3
    -Resource Tools 2.6
    -Winamp 5.554
    -Ccleaner
    -uTorrent
    -Visual Task
    -Audio Shell Eklentisi
    -O&O Defrag Professional Edition 10.0
    -Eset Smart Security
    -Nero Micro 8

....::: SiLinen BiLeşenLeR :::...

Kod:
    # Ağ # Comtrol Test Terminal Program FrontPage Uzantıları Internet Information Servisi (IIS) MSN Explorer Netmeeting Windows Anında Mesajlaşma [Messenger] ;# Çoklu Ortam # AOL ART Image Format Desteği OpenGL Desteği Örnek Müzikler ;# Diller # ;Japanese Japanese ;Korean Korean ;Simplified Chinese Chinese (PRC) Chinese (Singapore) ;Traditional Chinese Chinese (Hong Kong S.A.R.) Chinese (Macau S.A.R.) Chinese (Taiwan) ;# Donanım Desteği # Brother Aygıtları Çoklu-port [Multi-port] Seri adaptörleri Gravis Digital GamePort Iomega Zip Sürücüsü Ramdisk Smartkartlar Teletext kodek Windows CE USB Host ;# Işletim Sistemi Seçenekleri # .NET Framework Arama Asistanı DR Watson El ile Kurulum ve Yükseltme Güvenlik Merkezi Masaüstü Temizlik Sihirbazı Out of Box Experience (OOBE) Tur ;# Servisler # Hata Raporu IMAPI CD-Yazma COM Servisi Indeksleme Servisi ;# Sürücüler # ÇokluFonksiyon [MultiFunctional] Eş Zamanlı Olmayan Transfer Modu (ATM) Ethernet (Yerel Ağ) Görüntü Adaptörleri Görüntü Adaptörleri (eski) IBM PS/2 TrackPoint IBM Thinkpad ISDN Kameralar ve Kayıt Cihazları Logitech WingMan Microsoft SideWinder Modemler SCSI/RAID Serial Pen Tablet Ses Kontrolleri Sony Jog Dial Tarayıcılar Taşınabilir Ses Teyp Sürücüleri Toshiba DVD çözümleme kartı Wireless Ethernet (WLAN) Yazıcılar ;# Uygulamalar # NT Backup ;# Uyumluluk #
    ....::: WiNDoWS'TaN GörünTüLeR :::...

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1014x769 and weights 124KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1155x855 and weights 134KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 843x674 and weights 131KB.

TIKLa iNDiR PaRT 1
    TIKLa iNDiR PaRT 2
    TIKLa iNDiR PaRT 3
    TIKLa iNDiR PaRT 4
    TIKLa iNDiR PaRT 5
    TIKLa iNDiR PaRT 6
    TIKLa iNDiR PaRT 7

RaR PaSS : KnowN@KarmaLizma

Not : İso UzantıLIDIR. Nero ProgramI iLe iMage KaLIßI OLarak Düşük HIZDa kaLiteLi CD'ye Yazdırınız. Yazım iŞLeminden Sonra Pc'nizi Yeniden ßaşLatıp Format ataßiLirsiniz. KuruLum Yaparken ve SonradaN Key iStemez.
    noT:alınTIDIR

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    benim gibi c/p ci :):):) bare başlığı ayhnen yazmasaydın + üzgünümkü ben bunu vermiştim :):):):

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------
    benim gibi c/p ci :):):) bare başlığı ayhnen yazmasaydın + üzgünümkü ben bunu vermiştim :):):):

prof. Cp ci Enes ten Nagmeler :)

www.tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Kim xp yi vista temesı kurarak kullanmak isterki vista teması kullanmak isteyen zaten direk vista kurar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :) bunlari kulanan varmi yaw:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    :) bunlari kulanan varmi yaw:D

düne kadar ben testerdim :) neler cekmedim neler ....

www.tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    windows 7 ile uzakdan yakindan bunun alakasi yokk:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    sistemi kasar gibime geliyo :))
Toplam Hit: 1433 Toplam Mesaj: 8