Windows Xp Home Etkinleştirme
-
arkadaşlar windows xp home kullanıyordum etkinleştirme için pc yi kurduğumda etkinleştirdim 30 gn boyunca sesi cıkmadı ama 31. günde windows acılmadı etkinleştirme istiyor etkinleştir dediğimde ise bu ürün zaten etkinleştirildi diyor ama pc yine acılmıyor ne olur yardımcı olun windows cd si yok yanımda yenidende yukleyemiyorum yardımlarınızı esirgemeyin herkese teşekkür ediyorum
-
acil işin var ise güvenli modda aç (çalışıyodu güvenli modda sanırım)
müşteri hizmetlerini ara beleş lan girisin microsofta :D
-
microsoftu arayıp hangi serialı vereyim
adamlar kabul etmezki
-
heredotcomp bunu yazdı:
-----------------------------microsoftu arayıp hangi serialı vereyim
adamlar kabul etmezki
-----------------------------muhahah oda doğru bak :D kurbanlık koyun gibi adamların eline düşceksin :D.. aga sen bence windows lisanslama indir formattan hemen sonra ilk işin onu yap ve microsofta bağlan sonra gelsin güncelleştirmeler... fakat sende cd yok diyosun oda ayrı bi vaka şimdi..... ayrıca dağ yanmış tavşanın haberi olmamış sözünüde çok severim ama bunun konumuzla alakası yok :( :(
-
hoca tek çözüm o bilgisayarın windowsu silinecek yani format atılacak yeniden windows yüklenecek üstelik de etkinleştirme istemeyen bir windows olursa senin için daha ii al bi yerden sıradan bir windows xp professional ve at formatı yeniden yükle sistemini kafan rahat olsun bak keyfine :D
-
forumsearch.asp yi kullan hoca daha once yontemler anlatildi.
-
baba sende kötü yakalanmışın direk microsoftun kucağına düstün sana format lazım dicem sorun: cd yok dedin bi program var ama xp için sanıyorum home-froseionel diye ayrılıyomu bilmem ama orijanal yapıyomuş hatta o programı tbtden birisi verdi böle bi konu açılmıştı linkini verem bi bak belki işe yarar ::: ahada link: http://rapidshare.com/files/33149254/xp_tahribat.zip inşallah işine yarar.
-
o olmadı bide bunu dene
http://www.teorik.net/vitamin_windows_etkinlestirme_kesin_cozum.rar içinde vidolu anlatım var bi bak istersen.