Windows Xp Kullananlar Yardımmmm Edermisiniz
-
slm internet seçeneklerinden varsayılanı tıkladım yanlışlıkla ve ne oldugunu anlayamadım şuan kesinlikle herhangi bir sitede okey veya sohbet giremiyoruz anlayan varsa yardımcı olursanız sevinirim tşk.. byyy..
-
network connections"ı aç ordan firewall"u kapat.
-
arkadasım internek seçeneklerinden gelişmişe gir ordan javayı aktif hale getir eğer java seçeneği yonsa bir tane java virtual machine bulup indirip yükleyeceksin
-
ılk once Internet Explorer sağ tusa bas ozellılere gel... sırasıyla yazıyorum aynı sekılde yap... gelişmiş bas sağ altta Varsayılanı Yukle bas sonra Güvenlik yazana gel ve tek tek Internet bas sağ altta Varsayılan Düzey bas Yerel intranet bas sağ altta Varsayılan Düzey bas Güvenilen siteler bas sağ altta Varsayılan Düzey bas Yasak Siteler bas sağ altta Varsayılan Düzey bas sonrada uygula ve tamam... hepsı bu kadar yapamazsan yıne yardımcı oluruz
-
selam ben cemil sana çok basit bi olay söyleyim diğerleriyle uğraşma başlata gir ordan proğramlar,donaltılar,sistem araçları içinde sistem geri yüklemeyi çalıştır o hatayı hangi güün yaptıysan o güne geri yükle
-
Ahh be güzelim!!! sEn boşver bunları gİt SisTemİnİ yeniDen yükLe HataYı yaptıĞın tarihe yükle olSun bitSin...
-
firewallı kapat, enable cookies etkinleştir.
Toplam Hit: 2108 Toplam Mesaj: 7