folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Windows XP Pro 64 Bit Kurulumu Yardım Lazım

Windows XP Pro 64 Bit Kurulumu Yardım Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    termodinamic
    termodinamic's avatar
    Erkek

http://download.microsoft.com/download/8/1/7/817afea0-5a51-4fa9-a973-0975f7fb7daf/WS03SP1_RTM_1830_PX6_EN.iso

adresinden Win XP Pro 64bit indirdim(558Mb).WinRAR ile açtım.Bootable cd olarak yazdırdım.Format atıp yeni 64bit kurmak için makinayı bu Cd ile açtığımda karşıma dos ortamında şu yazı çıkıyor ve makina hiçbir işleme cevap vermiyor.klavye bile basmıyor.ileti şu:

Starting Caldera DR-DOS...

EMM386  3,27 Copyright........All Rights Reserved

EMM386 : Warning : Adress Line A20 Already Enabled.

Frame=D000    Kb=_

imleç yanıp sönüyor ama komut giremiyorum.sorun nedir acaba.Adress line A20 ne oluyor?Mevcut kurulu olan 32 bit xp ile ilgisi olabilir mi?Lütfen yardım edin.yorumlarınızı bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    termodinamic
    termodinamic's avatar
    Erkek
    Ustalarım, Caldera DR-Dos sorununu çözdüm.Nero 6.0.14 ile yaptığım bootable kitleniyodu.Nero 7 ile bootable yaptım,caldera dos ortamında açılıyor artık makina ama setup dos ortamında çalıştırılamaz dosya hatası çıkıyor karşıma.Bootable değilde normal data disc olarak kaydettiğimde de cd den açmıyor makinayı.Şunu da belirteyim ,hepimizin kullandığı Xp Professional cd si normal windows ortamında açılabiliyor(kurulum menusu çıkıyor.)ama bu 64bit versiyonda sadece reboot esnasında çalıştırılabilir diye hata veriyor.Acaba sorun indirdiğim Xp64 te mi yoksa benim yaptığım bootable cd de mi?Lütfen yardım edin.en azından fikirlerinizi yazın buraya lütfen..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagorx
    cagorx's avatar
    Erkek
    sorun senin cd de olabilir çünkü 32 bitde 64 bitlik cd yapıyosun bilmiyorum bunla bi alakası olabilir belki
Toplam Hit: 1843 Toplam Mesaj: 3