folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows Xp Pro Sp3 Cdsinde Etkinleştirme Safsatası (Yardım)

Windows Xp Pro Sp3 Cdsinde Etkinleştirme Safsatası (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar Windows xp pro sp2 (Türkçe) cdsine sp3 entegre ettim biraz önce kurdum ama etkinleştirme için son 30 gün diyor. Eskiden Legal xp vardı onunla kolaylıkla etkinleştirip aktivasyon yapıyordum ama şimdi hiç bi işe yaramıyor. Var mı tavsiyeleriniz ? Bi çare söyleyin. Teşekkürler.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=63691

hocam ordaki işletim sistemini indir istersen..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoca orda işletim sistemi yok nasıl yapıldığını anlatıyor da ben de aynısını yaptım zaten

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    hacı baska bir temiz cd ye cek.sp3 ü entegre ederek.o zaman sorun cıkmaz.ben entegreli olanını da veririm bulunca.

copy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

spyrex bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı baska bir temiz cd ye cek.sp3 ü entegre ederek.o zaman sorun cıkmaz.ben entegreli olanını da veririm bulunca.

abi zaten temiz bir cdye entegre ettim sp3ü yine de olmuyor  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    hoca orda işletim sistemi yok nasıl yapıldığını anlatıyor da ben de aynısını yaptım zaten

hocam yanlış anlama orda sp3 entegre edilmiş olanı var uğraşmak istemiyorsan onu indirebilirsin onu demek istedim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    essan bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

hocam yanlış anlama orda sp3 entegre edilmiş olanı var uğraşmak istemiyorsan onu indirebilirsin onu demek istedim.

abi denedin mi sen etkinleştire felan istiyor mu ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMeRT
    SaMeRT's avatar
    Erkek

kardeş burada yazanları adım adım uygula sorunun hallolur

-Başlat/Çalıştır'a "regedit" yazın,onaylayıp Windows Kayıt
    Defteri Düzenleyicisine'ne girin ve HKey_Local_Machine\Software
    \Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents kısmına gidin.

2-Sağ taraftaki "oobetimer" anahtarını bulun,çift tıklayıp açın,
    açılan pencerede görünen anahtar değerinin son iki rakamını değiştirin,onaylayarak pencereyi kapatın.

3-Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresini kapatın.

4-Başlat/Çalıştır'ı açın ve şu komutu yazıp,onaylayın:

%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

5-Karşınıza "Windows Etkinleştirelim" Penceresi gelecek.Bu pencereden ikinci seçeneği, yani "Evet,Windows u etkinleştirmek için bir müşteri hizmeti
    temsilcisine telefon etmek istiyorum" seçeneğini seçip, ileri'yi tıklayın.

6-Karşınıza "Telefonla Windows etkinleştir" penceresi gelecek.Bu ekranda
    "Ürün anahtarını değiştir'i tıklayın;bir sonraki ekranda, gerekli yere yeni ürün anahtarınızı girin,"Güncelleştir"i tıklayın ve karşınıza tekrar
    "Telefonla Windows etkinleştir" penceresini gelecek, hiç bir işlem yapmadan kapatın.

7-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

8-Tekrar, Başlat/Çalıştır a gelin,4 ncü adımda uyguladığınız prosedürü bir defa daha uygulayın.Eğer herşey yolunda gittiyse "Windows Zaten etkinleştirildi, Çıkmak için Tamam'ı tıklayın" yazan pencere gelecektir.Tamam'ı tıklayıp buradan çıkın, yeni ürün anahtarınız etkinleşmiştir...

V2C47 - MK7JD- 3R89F- D2KXW - VPK3J

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.K.ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=sp3&folderid=69381 al hacı kurdum çok güzelde çalışıyor hiçbir sorunuda yok

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 6508 Toplam Mesaj: 9