Windows Xp Pro Sp3 Cdsinde Etkinleştirme Safsatası (Yardım)
-
Arkadaşlar Windows xp pro sp2 (Türkçe) cdsine sp3 entegre ettim biraz önce kurdum ama etkinleştirme için son 30 gün diyor. Eskiden Legal xp vardı onunla kolaylıkla etkinleştirip aktivasyon yapıyordum ama şimdi hiç bi işe yaramıyor. Var mı tavsiyeleriniz ? Bi çare söyleyin. Teşekkürler.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=63691
hocam ordaki işletim sistemini indir istersen..
-
hoca orda işletim sistemi yok nasıl yapıldığını anlatıyor da ben de aynısını yaptım zaten
-
hacı baska bir temiz cd ye cek.sp3 ü entegre ederek.o zaman sorun cıkmaz.ben entegreli olanını da veririm bulunca.
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------
hacı baska bir temiz cd ye cek.sp3 ü entegre ederek.o zaman sorun cıkmaz.ben entegreli olanını da veririm bulunca.
-----------------------------abi zaten temiz bir cdye entegre ettim sp3ü yine de olmuyor
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
hoca orda işletim sistemi yok nasıl yapıldığını anlatıyor da ben de aynısını yaptım zaten
-----------------------------hocam yanlış anlama orda sp3 entegre edilmiş olanı var uğraşmak istemiyorsan onu indirebilirsin onu demek istedim.
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------hocam yanlış anlama orda sp3 entegre edilmiş olanı var uğraşmak istemiyorsan onu indirebilirsin onu demek istedim.
abi denedin mi sen etkinleştire felan istiyor mu ? -
kardeş burada yazanları adım adım uygula sorunun hallolur
-Başlat/Çalıştır'a "regedit" yazın,onaylayıp Windows Kayıt
Defteri Düzenleyicisine'ne girin ve HKey_Local_Machine\Software
\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents kısmına gidin.2-Sağ taraftaki "oobetimer" anahtarını bulun,çift tıklayıp açın,
açılan pencerede görünen anahtar değerinin son iki rakamını değiştirin,onaylayarak pencereyi kapatın.3-Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresini kapatın.
4-Başlat/Çalıştır'ı açın ve şu komutu yazıp,onaylayın:
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a
5-Karşınıza "Windows Etkinleştirelim" Penceresi gelecek.Bu pencereden ikinci seçeneği, yani "Evet,Windows u etkinleştirmek için bir müşteri hizmeti
temsilcisine telefon etmek istiyorum" seçeneğini seçip, ileri'yi tıklayın.6-Karşınıza "Telefonla Windows etkinleştir" penceresi gelecek.Bu ekranda
"Ürün anahtarını değiştir'i tıklayın;bir sonraki ekranda, gerekli yere yeni ürün anahtarınızı girin,"Güncelleştir"i tıklayın ve karşınıza tekrar
"Telefonla Windows etkinleştir" penceresini gelecek, hiç bir işlem yapmadan kapatın.7-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
8-Tekrar, Başlat/Çalıştır a gelin,4 ncü adımda uyguladığınız prosedürü bir defa daha uygulayın.Eğer herşey yolunda gittiyse "Windows Zaten etkinleştirildi, Çıkmak için Tamam'ı tıklayın" yazan pencere gelecektir.Tamam'ı tıklayıp buradan çıkın, yeni ürün anahtarınız etkinleşmiştir...
V2C47 - MK7JD- 3R89F- D2KXW - VPK3J
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=sp3&folderid=69381 al hacı kurdum çok güzelde çalışıyor hiçbir sorunuda yok