Windows Xp Professional & Professional Sp2 Full Key
-
arkadaşlar size windows xp pro ve xp prosp2 nin full keylerini veriyorum activasion istemiyor ve butun surumlerde gecerli
DX87K-XKPJ3-2H4D6-TX47Q-J46B6
HADİ HAYIRLI OLSUN
-
Dr_X bunu yazdı:
arkadaşlar size windows xp pro ve xp prosp2 nin full keylerini veriyorum activasion istemiyor ve butun surumlerde gecerli
DX87K-XKPJ3-2H4D6-TX47Q-J46B6
HADİ HAYIRLI OLSUN
Valla saolasın hacımda , Rene falan bizzat gördüm adamları , makine kurmaya öyle alışmışlarki :) Çat pat officesinden tutta tüm serialler akıllarında donanımcıların ve biryerde çalışanların.. Bi bakış atar aklındaki tüm serialleri yazar şimdi bi donanımcı arkadaş :) Bizde serials.wsyle idare ederiz.. Eyvalla
-
bence format atıp bununla bir deneyim lan,activasyonda istemiyor demeden önce biraz daha düşünün çünkü şifre geçersizzzzzzzzzzzz...
şahsen c yi size ömür ham yaptım kurdum ürün kodu maviş diyi.
-
win xp ilk sürümü: fckgw-rhqq2-yxrkt-8tg6w-2b7q8
win xp sp1 : dpfmr hb673 g2gxt gxbmy qm8my
win xp sp2: v38wg-gvbyg-mfmjg-xr4gg-yvqg8
win98 : hktxr-hkv4j-r334b-tc3k8-x6cgt
office xp: bm49k-q2vwx-mpmyk-wkyy4-d4bm6
valla aklımda bide win me vardı onu unutmuşum kurmaya kurmaya benim aklımdakiler bu kadar yetioda zaten:D -
FDC den 250 key aldım hepsi orjinal-yasal sınırsız :)
Windows 2003 Server Web, Standard, Enterprise & DataCenter VLK versions
(Will Update with these keys);)
-
vala nedense ben hiç aklımda tutamam bölye şeyleri
-
benim win xp şifresiz otomatikmen kuruyor :)
bi kere dilim çok kötü yandığı için artık şifresiz kullanıyorum, bir pazar günü boyunca win xp'ye key tutturamadığım için bilgisayarı açamadım...
-
ir2 bi tane pm gecsene xp ing home edition icin aktive edemiorm a.q. 30 gnde bi format :D