Windows Xp Sorun + İstek
-
gecen amcamın bilgisayara format attım her zaman kullandıgım xp cd sı ıle (kendı notebogum dahıl) ammcamın bilgisayarın da benım xp hdd lerı gormuyor yanı yukleyemıyorum bılınen bır sorun sanırım bu hdd drıver ları ıcınde olan bı xp si olan var mı bana download lınkı vere bılırmı saglamından
not:olayı anlıyacagınızı dusunerek fazla ıvır zıvıra gırmedım
tesekkurler..
-
http://perfectxp.blogspot.com/2009/02/perfect-xp-sp3-2009-cd-edition-701-mb-1.html
İncele istersen bunu kullanıyorum 2-3 notebooka attım format hiç sorun yaratmadı
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende kı cd de daha once sorun yapmamıstı ama amcamın bılgısayarda caktı bunu yarın ındırıp denerımbunun harıcınde kesın olarak sonuc alabılecegım link veren olursa ayrıca tesekkur ederım
-
amcanın notebook yeni bir notebook sanırım?onun için özel bir olay varda ondan sordum?
-
tek yapman gereken bios'dan raid'i kapatmak. CD ile felan uğraşmana gerenk yok.
bios a gir biraz kurcala menuleri dolaş. Sata Mode olabilir. Raid olabilir. Sata Mode ise IDE yi seçecksin Raid varsa disable yapacaksın ondan sonra HDD'ler IDe modunda çalışır ve extra driver istemez windows kurulduktan sonra Raid driverlarını kurup tekrar Enable edebilirsin.