Windows Xp Sorun + İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sysf
    sysf's avatar
    Erkek

gecen amcamın bilgisayara format attım her zaman kullandıgım xp cd sı ıle (kendı notebogum dahıl) ammcamın bilgisayarın da benım xp  hdd lerı gormuyor yanı yukleyemıyorum   bılınen bır sorun sanırım bu hdd drıver ları ıcınde olan bı xp si olan var mı bana download lınkı vere bılırmı saglamından 

not:olayı anlıyacagınızı dusunerek fazla ıvır zıvıra gırmedım

tesekkurler.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

http://perfectxp.blogspot.com/2009/02/perfect-xp-sp3-2009-cd-edition-701-mb-1.html

İncele istersen bunu kullanıyorum 2-3 notebooka attım format hiç sorun yaratmadı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sysf
    sysf's avatar
    Erkek
    brK bunu yazdı:
    -----------------------------

-----------------------------

bende kı cd de daha once sorun yapmamıstı ama amcamın bılgısayarda caktı bunu yarın ındırıp denerımbunun harıcınde kesın olarak sonuc alabılecegım link veren olursa ayrıca tesekkur ederım 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    amcanın notebook yeni bir notebook sanırım?onun için özel bir olay varda ondan sordum?

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

tek yapman gereken bios'dan raid'i kapatmak. CD ile felan uğraşmana gerenk yok.

bios a gir biraz kurcala menuleri dolaş. Sata Mode olabilir. Raid olabilir. Sata Mode ise IDE yi seçecksin Raid varsa disable yapacaksın ondan sonra HDD'ler IDe modunda çalışır ve extra driver istemez windows kurulduktan sonra Raid driverlarını kurup tekrar Enable edebilirsin.

AMD Rulezzz =)
Toplam Hit: 1381 Toplam Mesaj: 5