folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows Xp Sp3 64Bit Türkçe Yama (Yardım..)

Windows Xp Sp3 64Bit Türkçe Yama (Yardım..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

herkese selam olsun mürid and mürideler. önceki konulara baktım ama linkler uçmuş. bilgisayarıma xpyi kurdum 64bit olması gerekiyodu ama ne yazıkki ingilizce olduğundan ingilzce kurdum. şimdi TAMAMIYLA türkçe yapmamın bir yolu varmı? bi kaç araştırma yaptım ama kısmen türkçe yapıyo (MUISETUP.EXE isimli meşhur patch) gerisi gene ingilizce.. Komple türkçe yapmamın bir yolu varmı?

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla Türkçe versiyonu yok, pek de sevilmedi 64bit XP ... sorunları çok deniyordu... O yüzden güzelim XPvarken  win7 64 kurmak zorunda kaldım..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

64 bit xp nin Türkçesi yok,

Ayrıca yıl 2012 oldu halen xp kullanan varmı yahu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

64 bit xp nin Türkçesi yok,

Ayrıca yıl 2012 oldu halen xp kullanan varmı yahu,

internet kafe kontrol yazılım windows 7de çalışmayınca, win7 uyumlusu da 350 tl olunca boru gibi kullanıyo işte :)

yoksa sağlık olsun. biraz ingilizce öğrenmeye başlasam iyi olacak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber
    Cyber's avatar
    Erkek

x64 Xp'de sp3 sürüm yok, en son sp2 paket var, ve türkçe dil MUI'si maalesef yok. TNC sitesinde büyük oranda türkçeye çevrilmiş (Editlenmiş) versiyonu var, onu bir dene istersen, fakat Windows update alırsan , update'in değiştirdiği yerler tekrar ingilizce olacaktır.

MCSE,MCDST gokhan@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Cyber bunu yazdı:

x64 Xp'de sp3 sürüm yok, en son sp2 paket var, ve türkçe dil MUI'si maalesef yok. TNC sitesinde büyük oranda türkçeye çevrilmiş (Editlenmiş) versiyonu var, onu bir dene istersen, fakat Windows update alırsan , update'in değiştirdiği yerler tekrar ingilizce olacaktır.

aynen öyle.. o yüzden TNC'den türkçeleştirilmiş sürümü indirip SP1 de bıraktım şuan kullanıyorum ancak sıkıntıları yok değil editlendiği için. Mesala klasörlerin simgelerini değiştiremiysun,messenger 8.5den başkasını kuramıyosun (ki en kral sürümdür),yönetimsel araçlarda hizmetler yok vb daha çok şey var. neyse bu da yeter. ilgilenen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim yüreğinize sağlık...

Toplam Hit: 5239 Toplam Mesaj: 6