folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Windows Xp Usb Kurulum

Windows Xp Usb Kurulum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar usb den format atmak ıcın gereklı olanları yaptım usb taktım resetimi attım ilerledim kuruluma gececekken bır hata system32/ hal.dll dosyası bozuk dosyayı yenıden yukleyın. Dosya bılgısayarda  de var ama usb format dosylarını ınceledım onun ıcınde yok bundan dolayımı bu hatayı verdı.

hal.dll dosyasını ındırdım usb ye nasıl yazdırırım aynı sekılde cd ye de yaptım hal.dll kopyaladım ona da yazılmadı

not:usb format ıcın once cd den usb ye dosyaları kopyalıyoruz.Bılgısayarımda cd room yok netbook oldugu ıcin 

help me !! 

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Hocam Senin Ne Kadar Çok :)

Windows Sorunun Var Ya :)

TURKCELL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

Hocam basım belada wındowsla :D dun 10 saat ugrastım bı bok yapamadım vurdum kafayı yattım :D demınden D dıskını sıldım :D bıcımlendır dıyorum olmuyor falan beyaa bı sorun cıktı format sart oldu win xp sp3 format dosylarını buldum onları ındırıyorum sımdı.

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya git al bi cd rom sen de rahat et windows da :)))

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

:D:D benım sevmedıgım ama ıyı bır huyum kafama koydugum seyı yaparım :D ve de yaptım sanırım.

Sonuc no format :d dısk bolmeyı yaptım bılgısayar yonetımınden once dıskı sıldım sonra boldum ohbe :)))

unr yerı hazır sımdı unr yı kurmaya geldı sıra :)

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

windows u nero yu aç orda kalıp oluştur kayıt yerini cd olarak belirme usb olarak işaretle usb ye kayıt et sonra istediğin gibi kullan eksik dosya sorunu kalmaz

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

abdullahozcan bunu yazdı:
    -----------------------------

windows u nero yu aç orda kalıp oluştur kayıt yerini cd olarak belirme usb olarak işaretle usb ye kayıt et sonra istediğin gibi kullan eksik dosya sorunu kalmaz

kalıp oluşturup usb ye atarsan o kalıpla nasıl format atmayı düşünüyorsun hacım :) ben bunu anlamadım ama.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

abdullahozcan bunu yazdı:

Hocam usb ye atmak ıcın  program yardımıyla ( nero ile hıc duymadım o kadar arastırdım bılmıyorum olabılır ) komut ıstemcısınden yapıldıgını ogrendım yaptım ama kurulumda hal.dll dosyası hatası alınca usb den vazgectım usb olayı karısık bıraz

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
Toplam Hit: 1567 Toplam Mesaj: 8