Windows Xp Video Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar busorun sadece xpde yaşanıyor ekrankartı sürücüsü yüklü değilken netten tam ekran video izliyebiliyorum ama sistemin geneli yavaş ve yüklü videoları mp den vlcden km den felan izlemek (kısaca player sorunu değil) tam bir eziyet oluyor kalitesiz görüntü donmalar felan yüklüykense herşey çok güzel budefada tam ekran netten tam ekran video izliyemiyorum karıncalıgibi tuhaf bi görüntü çıkıyor tam ekran ultra büyük karıncalar film çevirmiş anlıycanız neyapmalıyım

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar busorun sadece xpde yaşanıyor ekrankartı sürücüsü yüklü değilken netten tam ekran video izliyebiliyorum ama sistemin geneli yavaş ve yüklü videoları mp den vlcden km den felan izlemek (kısaca player sorunu değil) tam bir eziyet oluyor kalitesiz görüntü donmalar felan yüklüykense herşey çok güzel budefada tam ekran netten tam ekran video izliyemiyorum karıncalıgibi tuhaf bi görüntü çıkıyor tam ekran ultra büyük karıncalar film çevirmiş anlıycanız neyapmalıyım

-----------------------------

kullandığın ekran kartının marka / modeli nedir?

İpimle kuşağım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

driver'i yukle o zaman : D

devamini simdi okudum, netten video izlerken sag tikla videoya ayarlar'de monitor resmi var oraya gel isletim sistemim turkce degil fakat oradaki secenegin tikini aktiflestir

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sis 671

7-19 sölediğini yaptım ama yine olmadı yav:(

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 1389 Toplam Mesaj: 4