folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Windows Xp"De Orjinal Key Girmek

Windows Xp"De Orjinal Key Girmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bi arkadaş orjinal xp almış ama format atmadan bunu halletmek istiyor korsan xp sini elinde ki orjin key ile format atmadan lisanslı yapabilir miyiz ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hocam öyle olmas.) her cd ye bır lısans numarası verılır.. ama benım öyle degıl.) ehueuh
    kendı xp cd nı yapabılırsın ben kendımınkıne.. legal xp kullanarak orjınal yaptım.. bunu örn: modifiyeliyebilirsin.. yıcıne programlar entegre edersın.. ve cd ye basarsın .... ben sade olarak yaptım ve kurdugumda sıfre sormuyor.. ve dırek orjınal olarak kuruluyor.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q328874

burda anlatıyor,ingilizcen yoksa yardımcı olabilirim ayrıca. 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

http://rapidshare.com/files/94094511/keyfinder.exe

Bununla mevcut keyi görüp menüdeki change windows key ile keyi değiştirebilirsin...

Ondan sonrada o key ile update yaparsın...

Eğer sorun bsa fln ise, yani polis basar şu bu olur korkusu ile key değiştirmek istiyorsanız, yoksa ben zaten böle kullanıodum diorsanız, hiç oynamayın, polis geldimi windowsun içindeki yazan keye değil, bilgisayardaki yüklü windows adetine karşı orjinal windows faturanıza bakar o kadar...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    arkadaşlar sağolun şimdi rene abi almışlar orjin olsun diye ben bu keyfinder ile değiştirirsem o key olur ve orjin lur öyle değil mi ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    evet hocam aynen öle.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam, orjin die bişey yok yanlız :)

eğer orijin demek istiyosan, o başlangıc noktası 0 noktası demek anlamına gelio

yok orjinal demek istiosan, oda sahte olmayan manasına gelioki senin bahsettiğin şey bu...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 10823 Toplam Mesaj: 7