Windows Yardım ?
-
Arkadaşlar bugün evden çıktım bir döndümki dönmez olayım kardeşim bilgisayarın başına geçmiş
ne kurcalamışsa bilgisayar kafayı yemiş
Windows7 kurulu ...
Bilgisayarda tüm exe dosyaları kafayı yemiş hangi dosyaya tıklasam
windows media center açılıyor
msconfig yazıyorum yine windows media center açılıyor
sistem geri yükleme yapılamıyor
zaten bilgisayardaki hiçbir exe dosyası açılamadığı için antivirüsüde çalıştıramıyorum kitlendim kaldım
ne halt yiyecem şaşırdım bi el atın arkadaşlar
ne gibi bir çözüm üretebiliriz..
Format vs şuan uğraşamam bir yazılım aracılığıyla sorunu çözmem lazım
Virüs olduğunu düşünüyorum bilgisayarda yada bir ayarımı değişti ne oldu :D
-
hocam konu yanlış yerde ama :)
dosya Denetim masası / programlar / Varsayılan programlar altındaki menüden dosya ilişkilendirmesini bi gözden geçirin isterseniz ?
-
Yok hocam her bir yeri karıştırdım olmadı
ayrıca sorunun virüsten kaynaklandığını düşündüğüm için buraya açtım
yoksa mod arkadaşlar zahmet olmassa windows kategorisine taşıyabilirler.
-
Yeni kullanıcı hesabı aç sorunu çözene kadar idare eder..
-
Tamam sorunu çözdüm :)
ileride bir arkadaşın başına gelebilir yöntemi yazayım
kullanılır
Not defteri yardımıyla .reg uzantılı kayıt defteri girdisi oluşturdum içeriğini ise ==>
Windows Registry Editor Version 5.00
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\UserChoice]
olarak yazdım okeyleyip çalıştırdımyeniden başlatınca exelerin simgeleri değişmedi amahiç olmassa her seferinde windows media center açmaolayından yırttım -
bizim eve müsafir gelmiş ben evde yokken pc downloadda tabi amq sikmiş pc yi aynen sendeki hatayı veriyor hiçbir exe açılmıyor bilgisayarıma çift tıklıyom birlikte aç çıkıyordu sistemi geri yükleye tıklıyom birlikte aç diyordu nasıl yapdı çözemedim
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------
Not defteri yardımıyla .reg uzantılı kayıt defteri girdisi oluşturdum içeriğini ise ==>
Windows Registry Editor Version 5.00
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\UserChoice]
olarak yazdım okeyleyip çalıştırdımyeniden başlatınca exelerin simgeleri değişmedi amahiç olmassa her seferinde windows media center açmaolayından yırttım
-----------------------------