Windows Yardım
-
ya ben su winxp yi kuruyorum ama sp1 veya sp2 yi kurdugum zaman pc kitlenio neden anlamıorum pc kitlenerek calısıo bi cozum onerisi olan varmı ama sp kurmassam tıkır tıkr calısıo bi cozum yardım vb...
-
ilginç bir durum.. işletim sistem cd servicepacksiz anladıgım kadarı ile sistem özellikleri nedir? eger iyi ise serpice packları sonradan kurma sp2 cd si bul direkt ordan kursun. hdd bad sector de oluşmuş olabilir. sistem dosyaları nereye atacagını bilemiyordur. .sistem ısısına bak 50 üzeri ie risk seviyesindedir.
bunun gibi çok sey yazarım aslında
bence sen hiç uyrasma bana getir kasayı....
NOT:şimdi aklıma geldi bios versiyonundanda yapıyor olabilir gigabyte kulllanıyorsan buyuk ihtimal bundandır.. bios update ett -
ya kasada istemediğin kadar fan var pc calısmaya baslıyınca kitlio pc yi ornek olarak mausu harek ettiriom normal hareket edio daha sonra kitlio daha sonra tekrar hareket edio bu tip seyler sp olan cd dende kurdum ben normal sp de kurdum yinede calısmıo
-
hoja bios update....... sonradan aklıma gelmişti zaten buyuk ihtimal öyle... son versiyonu indirecen... anakart gigabyte ise aman dikkat yanlış verirsen ilacı gidiyo board..
-
ok denicem
Toplam Hit: 1159 Toplam Mesaj: 5