Windows Yükleme Sorunu Bi Yardım Lütfen
-
arkadaslar elimde HP markalı bir PC var ve icinde gelen 80 GB harddiske windows yuklemek istiyorum. fakat icindekileri sildim ve daha once bolumlendirilmedigi icin C ve D olarak ikiye ayırdım fakat SHANEXP yuklemeye kalktıgımda salak sacma bir hata verior mavi ekran cıkıor. bu sorun neden kaynaklanır? donanımsal bir sey oldugunu sanmıorum! acaba diorumki koruma falan mı koydular markalı PC oldugu icin... bir akıl sır erdirebilmiş degilim. bu konuda bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim. hep toplama PC hep toplama PC ee onumuze koyuca bole bi aleti afalladım...
-
service pack 3 entegre edilmiş XP ile dene bakalım hocam..
-
arkadaşım makına ısınıyor olabilir genelde öyle oluyor laptop larda çok ısındığı için ama arkaaşın dediği gibi sp3 entegre edilmiş bir xp cd ile dene bir de shanexp dediğin katılımsız xp cd si sanırım cd de de sorun olabilir
-
serioususer 'a :
-isinla bizi Osman
+Olmaz makina soguk
:))))
Cd yi baska bir pc de denemismiydin ? Benim basima gelmisti. her zaman kullandigim xp cd sini bir bilgisayarda kuramamistim.
Yine farkli bir korsan cd ile kurulum yapmistim. Sp3'un buna herhangi bir yarari olacagina inanmiyorum.
iki ihtimal var ya donanimsal bir sorun
yada cd bozuk.
-
arkadaslar kusura bakmayın sızmısım okudum yazdıklarınızı ama hic birinizin dedigi ile alakası yokmus. PC yi reboot yaparken kendisinin özel cd si varmış onunla yapman gerekiormus. yani saolun... ilgilenmişsiniz.
-
raid sürücüleri entegre edilmiş bir cd ile formatlamayı dene bir de.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=66285
Toplam Hit: 1530 Toplam Mesaj: 6