folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows Yükleme Sorunu Bi Yardım Lütfen

Windows Yükleme Sorunu Bi Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    arkadaslar elimde HP markalı bir PC var ve icinde gelen 80 GB harddiske windows yuklemek istiyorum. fakat icindekileri sildim ve daha once bolumlendirilmedigi icin C ve D olarak ikiye ayırdım fakat SHANEXP yuklemeye kalktıgımda salak sacma bir hata verior mavi ekran cıkıor. bu sorun neden kaynaklanır? donanımsal bir sey oldugunu sanmıorum! acaba diorumki koruma falan mı koydular markalı PC oldugu icin... bir akıl sır erdirebilmiş degilim. bu konuda bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim. hep toplama PC hep toplama PC ee onumuze koyuca bole bi aleti afalladım...

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    service pack 3 entegre edilmiş XP ile dene bakalım hocam..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    arkadaşım makına ısınıyor olabilir genelde öyle oluyor laptop larda çok ısındığı için ama arkaaşın dediği gibi sp3 entegre edilmiş bir xp cd ile dene bir de shanexp dediğin katılımsız xp cd si sanırım cd de de sorun olabilir

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

serioususer 'a :

-isinla bizi Osman

+Olmaz makina soguk

:))))

Cd yi baska bir pc de denemismiydin ?  Benim basima gelmisti. her zaman kullandigim xp cd sini bir bilgisayarda kuramamistim.

Yine farkli bir korsan cd ile kurulum yapmistim. Sp3'un buna herhangi bir yarari olacagina inanmiyorum. 

iki ihtimal var ya donanimsal bir sorun

yada cd bozuk.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    arkadaslar kusura bakmayın sızmısım okudum yazdıklarınızı ama hic birinizin dedigi ile alakası yokmus. PC yi reboot yaparken kendisinin özel cd si varmış onunla yapman gerekiormus. yani saolun... ilgilenmişsiniz.

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

raid sürücüleri entegre edilmiş bir cd ile formatlamayı dene bir de.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=66285

Toplam Hit: 1530 Toplam Mesaj: 6