Windows Yuklenmiyor
-
NC110 model bir netbook var kafayicem saatlerdir format atilmiyor. her boku denedim yok arkadas
We couldn't create a new partition or locate an existing one. For more information, see the Setup log files.
hatasi veriyor surekli uzerine tiklayinca hatanin bios felan diyor giriyorum AHCI yi disable yapiyorum nafile yemedi bir turlu format windows dosyalarini baska pc ye hdd sini takip yukledim geri netbook a taktim surekli isletim sistemi bulunamadi hatasi veriyor bilen goren duyan varsa yardimc olursaniz cok sevinirim iyi aksamlar
-
bilgisayarın bir tarafına takılı kücük sd hafiza kartları olmadığından emin ol bir daha dene
-
AyT bunu yazdı
bilgisayarın bir tarafına takılı kücük sd hafiza kartları olmadığından emin ol bir daha dene
sd kart yok hocam flashtan atiyorum formati formati attim sonunda administrator felan bir hata verdi windows acilmiyor mal oldum iyice
-
bir öneri : böyle sorular sorarken, yüklemeye çalıştığın windows sürümünü
pc'nin donanım özelliklerini falan ilk postta belirtseniz, yardımcı olacak kişi de boşa uğraşmış olmaz
-
NC110 diye yazdim hocam
İşlemci Türü: Atom N570, Ekran Boyutu: 10.1", Sabit Disk: 320 GB, Bellek: 2048 MB, İşletim Sistemi: Win 7 Starter, Pil: 6 Hücreli
-
-
AyT bunu yazdı
yok hocam yemedi bu cok oldu deneyeli