Windows Yuklenmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NC110 model bir netbook var kafayicem saatlerdir format atilmiyor. her boku denedim yok arkadas 

We couldn't create a new partition or locate an existing one. For more information, see the Setup log files.

hatasi veriyor surekli uzerine tiklayinca hatanin bios felan diyor giriyorum AHCI yi disable yapiyorum nafile yemedi bir turlu format windows dosyalarini baska pc ye hdd sini takip yukledim geri netbook a taktim surekli isletim sistemi bulunamadi hatasi veriyor bilen goren duyan varsa yardimc olursaniz cok sevinirim iyi aksamlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyT
    AyT's avatar
    Erkek

bilgisayarın bir tarafına takılı kücük sd hafiza kartları olmadığından emin ol bir daha dene

Fuck you, you fucking fuck
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AyT bunu yazdı

bilgisayarın bir tarafına takılı kücük sd hafiza kartları olmadığından emin ol bir daha dene

sd kart yok hocam flashtan atiyorum formati formati attim sonunda administrator felan bir hata verdi windows  acilmiyor mal oldum iyice

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

bir öneri : böyle sorular sorarken, yüklemeye çalıştığın windows sürümünü

pc'nin donanım özelliklerini falan ilk postta belirtseniz, yardımcı olacak kişi de boşa uğraşmış olmaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NC110 diye yazdim hocam 

İşlemci Türü: Atom N570, Ekran Boyutu: 10.1", Sabit Disk: 320 GB, Bellek: 2048 MB, İşletim Sistemi: Win 7 Starter, Pil: 6 Hücreli

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 1596 Toplam Mesaj: 7