folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Windows7 32 Bit De Ne Kadar Ram Sınırı Kaçtır

Windows7 32 Bit De Ne Kadar Ram Sınırı Kaçtır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

arkadaşlar şimdi bir masaüstü pc var (modeller hakkında bilgim yok) xp 32 bit yüklü 6 gb ram var ama bunun sadece 3 gbını görüyor

buna 32 bit seven yüklesek 6gb ı görürmü yoksa 64 bitmi yüklenmesi gerekir tam performans alabilmek için şimdiden teşekkürler

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

en fazla 3.25 görür 64 bit kullanman lazım

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Destrega
    Destrega's avatar
    Erkek

windows 7 x64 yüklemen gerekiyor tam performans için

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

peki 64 bit ile program olayını nasıl yapabilirim yani 32 programlarını çalıştırma şansım varmı?

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

var hiç bir program sorun olmuyor "neredeyse". şimdiye kadar bir tek ekran kartımın driveri 32 bit diye bir sorunla karşılaştım ama onu da hemen buldum internetten. zaten 32 bit programları program files x86 diye bir klasöre, diğerlerini program files diye bir klasöre atıyor windows. büyük performans değişimi var..mutlaka geç 64-bit e.

ama yok ben illa 32 bit kullanıcam, ramleri göstersem yeter diyosan;

http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/08/19/make-windows-7-and-vista-32-bit-x86-support-more-than-4gb-memory/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

64 bit win7 kur bak keyfine...

Solak Cerrah
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

elinizde peki win7 64 bit türkçe  sağlam linkler varmı

teşekkürler herkese

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

bugax bunu yazdı:
    -----------------------------

var hiç bir program sorun olmuyor "neredeyse". şimdiye kadar bir tek ekran kartımın driveri 32 bit diye bir sorunla karşılaştım ama onu da hemen buldum internetten. zaten 32 bit programları program files x86 diye bir klasöre, diğerlerini program files diye bir klasöre atıyor windows. büyük performans değişimi var..mutlaka geç 64-bit e.

ama yok ben illa 32 bit kullanıcam, ramleri göstersem yeter diyosan;

http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/08/19/make-windows-7-and-vista-32-bit-x86-support-more-than-4gb-memory/

-----------------------------

süpersin hocam

Toplam Hit: 2235 Toplam Mesaj: 8