Windows7 64Bit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.yeni toplamakta olduğum pc de 8 Gb ram var.32 bit işletim sistemi maximum 4 destekliyormuş.bu yüzden 64 bit kurmam gerekli.Aranızda kullananlar varmıdır acaba ? Eksileri artıları nelerdir nerden indirebilirim bilgi verirseniz sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

bazı programlar ve oyunlar 64 bitte çalışmaz.uyumlu değildir.

pek nadir rastlarsın ama bu duruma zaten yeni çıkan çoğu oyunlar vs 64 bitte sorunsuz çalışıyor.

64 bit kurman daha iyi olucaktır verim daha fazla alırsın kanımca.

onun dışında 6 gb ram olan arkadaşın vardı 32 bit kurdu 3 küsür olarak görüyordu.

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

2gb ram ım var , 64bit windows 7 kullanıyorum niye ? çünkıi hem işletim sisteminin kendisi hemde 64bit programlar daha hızlı çalisiyor.

64 bit in eksiği yok artısı var çünki bizim kullandımız 64bit işletim sistemleri aynı zamanda 32bit destekliyor desteklemese 64bit olmayan hiç bir program kurulamazdı.

64bit win7 ultimate kur rahat et sorman hata zaten  + sı çok - si yok

ha milattan önce kalma programlar sorun yaratabilir istisnalar kaideyi bozmaz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

anladım teşekkür ediyorum.peki download edebileceğim bir yer varmı bildiğiniz ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

32 bit olan bazı programlar çalışmıyor kısmı doğru. ama bu güne kadar calışmayan 32bit programların aynı zamanda 64 bit versiyonlarının olduğu da bir gerçek bunları indirebilirsin.

tabi üstteki müridin de söylediği gibi miladdan önceki programlar ayrı :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

64 bit sata3+NCQ AHCI rulz

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

torrent yada link verebilecek olan yok mu :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alcatraz
    Alcatraz's avatar
    Erkek

64 bitte 32 bit program çalışmaz,desteklenen programlar 32bit program sürümlerine göre daha rahat ve hızlı çalışıyor.

buna da sinematografi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Alcatraz bunu yazdı:
    -----------------------------

64 bitte 32 bit program çalışmaz,desteklenen programlar 32bit program sürümlerine göre daha rahat ve hızlı çalışıyor.

----------------------------- 

"ilk cümle 32bit işletim sisteminde 64 bit program çalışmaz" şeklinde olacak yanlış bilgilendirme olmasın :)

Toplam Hit: 1396 Toplam Mesaj: 9