Windows7 64Bit
-
Merhaba arkadaşlar.yeni toplamakta olduğum pc de 8 Gb ram var.32 bit işletim sistemi maximum 4 destekliyormuş.bu yüzden 64 bit kurmam gerekli.Aranızda kullananlar varmıdır acaba ? Eksileri artıları nelerdir nerden indirebilirim bilgi verirseniz sevinirim.
-
bazı programlar ve oyunlar 64 bitte çalışmaz.uyumlu değildir.
pek nadir rastlarsın ama bu duruma zaten yeni çıkan çoğu oyunlar vs 64 bitte sorunsuz çalışıyor.
64 bit kurman daha iyi olucaktır verim daha fazla alırsın kanımca.
onun dışında 6 gb ram olan arkadaşın vardı 32 bit kurdu 3 küsür olarak görüyordu.
-
2gb ram ım var , 64bit windows 7 kullanıyorum niye ? çünkıi hem işletim sisteminin kendisi hemde 64bit programlar daha hızlı çalisiyor.
64 bit in eksiği yok artısı var çünki bizim kullandımız 64bit işletim sistemleri aynı zamanda 32bit destekliyor desteklemese 64bit olmayan hiç bir program kurulamazdı.
64bit win7 ultimate kur rahat et sorman hata zaten + sı çok - si yok
ha milattan önce kalma programlar sorun yaratabilir istisnalar kaideyi bozmaz
-
anladım teşekkür ediyorum.peki download edebileceğim bir yer varmı bildiğiniz ?
-
32 bit olan bazı programlar çalışmıyor kısmı doğru. ama bu güne kadar calışmayan 32bit programların aynı zamanda 64 bit versiyonlarının olduğu da bir gerçek bunları indirebilirsin.
tabi üstteki müridin de söylediği gibi miladdan önceki programlar ayrı :D
-
64 bit sata3+NCQ AHCI rulz
-
torrent yada link verebilecek olan yok mu :S
-
64 bitte 32 bit program çalışmaz,desteklenen programlar 32bit program sürümlerine göre daha rahat ve hızlı çalışıyor.
-
Alcatraz bunu yazdı:
-----------------------------
64 bitte 32 bit program çalışmaz,desteklenen programlar 32bit program sürümlerine göre daha rahat ve hızlı çalışıyor.
-----------------------------"ilk cümle 32bit işletim sisteminde 64 bit program çalışmaz" şeklinde olacak yanlış bilgilendirme olmasın :)