folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows7 De Kullanıcı Adı Ve Şifresi Hatalı Sorunu

Windows7 De Kullanıcı Adı Ve Şifresi Hatalı Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Windows7 bir bilgisayar var ve bu bilgisayarda normalde şifre falan yok. İki ayrı kullanıcı hesabı mevcut ama her ikiside şifresizdi....

Şuan açılırken hangi kullanıcıyı seçersem seçeyim hiç şifre falan girmemi istemeden doğrudan Kullanıcı adı veya şifresi hatalı diyor... Dediğim gibi zaten şifresizdi bu hesaplar... Ve o şifre girme ekranı falan çıkmıyor...

Klavye tuşları basılı kalmış olabilir dedim, klavyeyi değiştirdim yine değişen bişey yok... Sistem onarmayı denedim (başlangıç onar) sorun tespit edilmedi diyor. 

Sistem geri yüklemeyi deniyorum başarılı olamadı diyor... 

Format atamam... Formatsız bir çözüm önerisi bekliyorum....

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Upp olsun

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Güvenli modda aç pc yi.. ordan kurcalayarak bulursun bişeyler. Xp de ben öyle yapıyordum ama win 7 de hiç ihtiyaç duymadım. mutlaka bulursun ordan.

O da olmadı başka bir sürüye windos kur o şekilde dosyalarını kurtar. Farklı sürücü yoksa google dan arat usb den boot ederek açarsın pc yi.

mfatihbodur tarafından 02/Eki/14 16:03 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Hocam çok basit,

Hiren boot cd yi indir. Bir diske yaz ve pc yi bu diskten boot et. Ram de çalışan bir xp gelecek. içinde bir sürü tool var. password resetleyebileceğin 2-3 tane tool da var. biraz kurcala olmadı dersen daha detaylı resimli anlatayım..

http://www.hiren.info/pages/bootcd

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 1126 Toplam Mesaj: 4