Windows7 Görev Çubuğunu Tümüyle Kaldırmak [İstek]
-
Windows7 görev çubuğunu nasıl tamamen kaldırabilir?
-
up.
-
Taskbar Eliminator programıyla görev çubuğunu tümüyle ortadan kaldırıp istediğinizde ctrl+alt+t tuş kombinasyonuyla geri getirebilirsiniz. İndirme adresi: download.cnet.com/Taskbar-Eliminator/3000-18487_4-10908230.html
Edit: Program kullanmadan regedit ayarlarıyla aynı etkiyi nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorum.
-
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------
Taskbar Eliminator programıyla görev çubuğunu tümüyle ortadan kaldırıp istediğinizde ctrl+alt+t tuş kombinasyonuyla geri getirebilirsiniz. İndirme adresi: download.cnet.com/Taskbar-Eliminator/3000-18487_4-10908230.html
Edit: Program kullanmadan regedit ayarlarıyla aynı etkiyi nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorum.
-----------------------------Uygulamaların regeditte hangi kayıtlara eriştiğini değiştirdiğini düzenlediğini vs. görebilirsiniz.
-
görev çobuğuna sağ tıkla - özellikler - görev çubuğunu otomatik olarak gizle - uygula - tamam :D
-
xpninki gibi yapabiliyozmu onu?
-
SpermMan bunu yazdı:
görev çobuğuna sağ tıkla - özellikler - görev çubuğunu otomatik olarak gizle - uygula - tamam :D
-----------------------------Gizlemeyi değil tamamen ortadan kaldırmayı istiyorum. Programı kullanmayacağım.
-
Bu şekilde kullanmak istiyorum, taskbar hiç olmamalı.

-
up.
-
Oskar bunu yazdı:
Bu şekilde kullanmak istiyorum, taskbar hiç olmamalı.

Bu masaüstü seninmi ? -
http://www.stardock.com/products/ObjectDock/