Windows7 Yükleme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    ya agalar ben şu windows7 yi indirdim. 2.326 gb galiba. daha yüklenecek sürücüleri seçmeden sorun çıktı. dediği aynen şu;

Hiçbir aygıt sürücüsü bulanamadı. Yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra Tamam'ı tıklatın.

tamamı tıklayınca orda gözat war. ona tıklıyorum sonra seçiyorum ordan yerel diski seçiyorum yine aynı bu hatayı veriyo.

yar bana bi eğlence medet :/

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    daha eski beta sürümünü yüklemiştim kusursuz çalışmıştı. sorun nerde bilmiyorum dvd de bi sorun da yok sanırsam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    boş bir dvdye en düşük hızda tekrar yak isoyu düzelmesi lazım

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    üstad düşük hızla ne alakası war ki :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    düşük hızın çok alakası var.Yüksek hızda yakarsan dvd veya cd yi veri kaybı olabiliyor ya da hiç yazılmamış olabiliyor.Bu tür şeyler için en düşük hızda yazdırmak önemli

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    saolun hocalar yükledim şu an win7 den yazıyorum :)

Toplam Hit: 758 Toplam Mesaj: 6