Windowsa Döndüm Sürekli Hatayla Karşılaşıyoum Yardım Lütfen
-
arkadaşlar windows vista starter kurdum sitesinden üm güncellemeleri yaptım sp2 felan ondan sonra yeni msn sürümünü yükledim 2011 beğenmedim siliyordum biyandanda java kuruyordum bilgisayar dondu ardından kapatıpn açınca msn silinmişti eski bi sürüm yükleyim dedim sizde zaten kurulu dedi sonra belki işe yarar die yeni sürümü tekrar kurup sildim ccleaner ile girdiyi sil yaptım bide çünkü silinmemişti ondan sonra eski sürüm msni kurarken aynı hata devam etti üstüne yeni sürümü tekrar kurunca yanyana kurulum hatası bilmemne dedi çalışmadı ve kurmama rağmen programekle kaldırda gözükmedi buarada javada cortlamıştı sürekli kurulum bitiminde hiçbir şey yazmıyan sadece başlığında hata yazan bi pencere çıkıp duruo bide open ofice kurmuştuöm buolaylardan önce gayet güzel çalışıyordu oda sapıttı yanyana kurulum hatası vermeye başladı sanırım javadan etkilendi ama emindeğilim neyaptıysam ettiysem çözüm bulamadım lütfen bi yardım edin bu neden böyle oluyor
-
linux en iyisi bence
-
Vistan lisanslı değilse Xp ya da 7 bul bir yerlerden, Vista'dan vazgeç.
Vista ile yola devamsa, aynı anda birden fazla program kurmaman lazım sanırım.
Aslında şu yukardakileri sırf bir şeyler yazmış olmak için yazdım, asıl yazacağım şuydu: ya hoca bir insan hiç mi noktalama işareti kullanmaz?
-
JPriest bunu yazdı:
-----------------------------
Vistan lisanslı değilse Xp ya da 7 bul bir yerlerden, Vista'dan vazgeç.
Vista ile yola devamsa, aynı anda birden fazla program kurmaman lazım sanırım.
Aslında şu yukardakileri sırf bir şeyler yazmış olmak için yazdım, asıl yazacağım şuydu: ya hoca bir insan hiç mi noktalama işareti kullanmaz?
-----------------------------vista orjinal oyüzden kurdum ama sorunu çözemessem linuxsa dönücem hocam inan saat öğlen 12de oturdum pc başına hala bu winowsun kılı tüyü bitmedi bukadar saat pc başında noktalama işareti kullanacak kafamı kalıyor
-
Üstad CCleaner ile denemişsin olmamış. Bende de Kaspersky kurulumunda aynı hatayı veriyordu (bilgisayarımda McAfee olmamasına rağmen var gözüküyordu). Your Uninstaller diye bir program var onu yükleyip kayıt defterinden gereksiz anahtarları kaldırınca problem düzeldi. İstersen onuda deneyebilirsin.
-
dön üstad win için bir şiir var nice kullanıcılar gitti linuxsa dönen yok seferinden.
-
Your Uninstaller kur ücretsiz bir yazılım bilgisayarından sildiğin programın kalan çerezlerini kaldırmaya yarıyor. daha önce aynı sorun başıma gelmişti bu şekilde düzelttim.
-
ben niye hiç hatayla karşılaşmıyorum windowsta :) tam tersine her linux kuruşumda cd iyi camdan fırlatıyorum(ciddiyim)
sistmein iyiyse windows 7 home premium kur değilse xp pro kur paşa paşa yaşa, vista starter demo vista gibi birşeydir zaten onu kurman hata...