folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Windowslivecontact Uzantıı Dosyaların İçeriği Nasıl Çözülür?

Windowslivecontact Uzantıı Dosyaların İçeriği Nasıl Çözülür?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    A.k beyler bi yardım edin. Google da bi dünya linke baktım bi sikim bulamadım. Harbiden çok önemli gençlik bu olay. Notepad, Wordpad v.s ile açıp font falan değiştirincede olmuyo a.k.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hacı dediğin kişi listesini yedeklerken ki dosya demi?

onu notepad le açarsın 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

Yok kardeş o değil. O olayı biliyorum kişi listesi muhabbetini. Bunların uzantısı WindowsLiveContact ve dosya isimleride böyle.

4eb368e0-0573-4828-bb14-ffbebd60135c.WindowsLiveContact

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

ie ile açılıyor mu?

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    Yok hocam ie ilede açılmıyor. Bende ie7 var açmak istediğim dosyayı üzerine sürüklediğim zaman o dosyanın kısayolu oluşuyor ve kaydedilsinmi falan diye soruyor. Birlikte aç ile yapmaya kalktığımda ise bu klasörde C:\Program Files\Internet Explorer sadece bu exe var. iedw.exe... Kafayı yicem a.k  :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

http://dosyam.net/?id=4pie7u 2.56 kb falan buraya upload ettim.

Elinde ie 6.0 olan biri bide onla açmayı deneyebilirmi bakalım içerik okunacakmı. Notpad ile falan açınca içindeki metin şifreli ve decode edilmiyor a.k.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bunu açamazsın,sandığın gibi o kullanıcının kişi listesi yok bunda.herkezin bilgisayarında vardır yani msn kurulu olan.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    bir ie6 kullanıcısı olarak açılmadığını üzülerek belirtmek isterim iyi geceler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

@ Antikky  Hocam amacım kişi listesini bulmak falan değil. C:\Documents and Settings\********\Contacts klasöründeki WindowsLiveContact uzantılı şifrelenmiş  dosyaların içeriğinin ne olduğunu bulmak. Dediğiniz gibi her msn kullanıcısında olması gereken dosyalar zaten. Bende bu yüzden konuyu açtım, kısaca bu dosyalardan tabi decode edilebilirse, o kullanıcıya ait bilgileri elde etmek amacındayım. Ve yaptığım aramalar dahilinde şunu gördüm, sanırım bu dosyaların çözülme olasılığı yok. Yardım eden herkeze çok teşekkürler.

@WebCrow  Kardeş Çok Teşekkürler....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    bende bunun için baya uğraştım ama bulamadım, o kriptoyu büyük ihtimalle bilişimciler biliyordur(tahminlerime göre o dosyalarda bağlantı kurulan kişiler,loglar vs. yazıyor),belki onlar bile bilmiyo dosyaları microsofta yollayıp logları alıyorlardır, kim bilir
Toplam Hit: 16102 Toplam Mesaj: 10