Windowslivecontact Uzantıı Dosyaların İçeriği Nasıl Çözülür?
-
A.k beyler bi yardım edin. Google da bi dünya linke baktım bi sikim bulamadım. Harbiden çok önemli gençlik bu olay. Notepad, Wordpad v.s ile açıp font falan değiştirincede olmuyo a.k.
-
hacı dediğin kişi listesini yedeklerken ki dosya demi?
onu notepad le açarsın
-
Yok kardeş o değil. O olayı biliyorum kişi listesi muhabbetini. Bunların uzantısı WindowsLiveContact ve dosya isimleride böyle.
4eb368e0-0573-4828-bb14-ffbebd60135c.WindowsLiveContact
-
ie ile açılıyor mu?
-
Yok hocam ie ilede açılmıyor. Bende ie7 var açmak istediğim dosyayı üzerine sürüklediğim zaman o dosyanın kısayolu oluşuyor ve kaydedilsinmi falan diye soruyor. Birlikte aç ile yapmaya kalktığımda ise bu klasörde C:\Program Files\Internet Explorer sadece bu exe var. iedw.exe... Kafayı yicem a.k :)
-
http://dosyam.net/?id=4pie7u 2.56 kb falan buraya upload ettim.
Elinde ie 6.0 olan biri bide onla açmayı deneyebilirmi bakalım içerik okunacakmı. Notpad ile falan açınca içindeki metin şifreli ve decode edilmiyor a.k.
-
bunu açamazsın,sandığın gibi o kullanıcının kişi listesi yok bunda.herkezin bilgisayarında vardır yani msn kurulu olan.
-
bir ie6 kullanıcısı olarak açılmadığını üzülerek belirtmek isterim iyi geceler.
-
@ Antikky Hocam amacım kişi listesini bulmak falan değil. C:\Documents and Settings\********\Contacts klasöründeki WindowsLiveContact uzantılı şifrelenmiş dosyaların içeriğinin ne olduğunu bulmak. Dediğiniz gibi her msn kullanıcısında olması gereken dosyalar zaten. Bende bu yüzden konuyu açtım, kısaca bu dosyalardan tabi decode edilebilirse, o kullanıcıya ait bilgileri elde etmek amacındayım. Ve yaptığım aramalar dahilinde şunu gördüm, sanırım bu dosyaların çözülme olasılığı yok. Yardım eden herkeze çok teşekkürler.
@WebCrow Kardeş Çok Teşekkürler....
-
bende bunun için baya uğraştım ama bulamadım, o kriptoyu büyük ihtimalle bilişimciler biliyordur(tahminlerime göre o dosyalarda bağlantı kurulan kişiler,loglar vs. yazıyor),belki onlar bile bilmiyo dosyaları microsofta yollayıp logları alıyorlardır, kim bilir