Windows"Tan 20 Bin Dolarlık Ödül
-
Windows'tan 20 bin dolarlık ödül!
Digital Armaments isimli firma, Windows'ta güvenlik açığı bulana 20 bin dolar vereceğini duyurdu.
Kendi amaçlarını, internet güvenliği dünyasında bir defans gücü olmak olarak tanımlayan Digital Armaments isimli firma, Ocak-Şubat ayları süresince gerçekleşecek olan bir yarışma duyurdu.
Firma kendi internet sitesinden duyurduğu yarışmada, Windows işletim sisteminde bilinmeyen bir güvenlik açığı veya zaafı bulup gönderenlere 20 bin dolar ödül vereceğini bildirdi.
Yarışmanın detaylarını öğrenmek ve başvuru yapmak için:
Tıkla
spy hocam bi dene belki bulursun , buldugun zaman valla aleme daL hergün çoşarsınn :) -
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
Tıkla
spy hocam bi dene belki bulursun , buldugun zaman valla aleme daL hergün çoşarsınn :)
-----------------------------
:) hoca yapar o işi (: -
ulan var ya dilerdim valla bu bilgisayarla daha kucukken tanısmayı.o zmandan baslardım bu zmana kasardım bulurdum.simdi gör sen neler cıkacak bu topoş windovz dan. :P Valla Spy kardesim insallah bulursun.hayatın adam gibi duzene girer o zaman amk 20 bin dolar ne dimek deel mi :D yani bana verseler yok demem.bide ögrenciyiz :P basarilar.
-
windows'ta güvernlik mi warki açık olsun.Kafadan wardır bi 15 tane
-
Bi siktirsinler amk hurafe bunlar..
Bu sitenin microsoftla alakası yok, siteyi araştırın mailden başka bir iletişim bilgileride yok ve siteleri template..
http://whois.domaintools.com/digitalarmaments.com adresindende görüldüğü gibi whois bilgileri bile gizli :)
-
bence tahribatta ki kod sanatçısı arkadaşlardan biri bulabilir bu açığı
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Bi siktirsinler amk hurafe bunlar..
Bu sitenin microsoftla alakası yok, siteyi araştırın mailden başka bir iletişim bilgileride yok ve siteleri template..
http://whois.domaintools.com/digitalarmaments.com adresindende görüldüğü gibi whois bilgileri bile gizli :)
-----------------------------gördüğünüz gibi adam microsoftun değil direk olayın acığını buldu (: adamların amaçları farklı heralde. ya da tamamen microsoftun işi; olayı beleşe halletmek için :P