folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Windows'um İçine Linux Kurmak İstiyorum

Windows'um İçine Linux Kurmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

kuzenim bilgisayrına kriptı virüsü bulaşmış tüm fotogfları şiflenmiş o sırada haricide takılı oldugu için o da etkilenmiş, bilgisayara format attı zaten bişe yoktu ama haricide gerçkten çok önemli fotografları vardı, kendimce yorumladığımda sanki bilgisayara linux kursam fotografları kurtarabilirim diye düşünüyorum.

sorun şu ki daha önce hiç linux kullanmadım kurmadım, yardımcı olabilir misiniz? hani şöyle 2 tane işletim sistemi kuruluyor ya ondan istiyorum işim bitince geri kaldıracam linuxı. yardımcı olabilir misiniz? salağa anlatır gibi çünkü cok hakim değilim bu konulara

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

kuruluma gerek yok hocam linux cd, usb üzerinden çalışıyor şöyle format atar gibi adımları uyguluyorsun çıkan menude linux'u dene var var buna tıkladığın zaman cd, usb üzerinden çalışır bu şekilde kurulum yapmadan dosyaları kurtarırsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Ubuntuyu indir hocam. iso dosyasını CD'ye yaz. Sonra direkt CD'yi tak ve CD'den çalıştır seçeneği ile CD üzerinden linuxu çalıştırabilirsin. Kurmaya vs. hiç gerek yok.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Konuyu baltalamak gibi olmasında arch linux kuracağım USB'den. Ama kurulumda yanlışlıkla Windows'un kurulu olduğu bölümdeki verileri silerim diye korkuyorum. Bir yardım edip anlatabilecek mürid var mıdır acaba nasıl risksiz halledebileceğim konusunda ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hoca diskleri zaten goruyorsun kurarken. Ayni hatayi dikkatli olmazsan windows kurarken de yapabilirsin :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

daha önce hiç linux kullanmadıysan kriptolanmış dosyalarını kurtarabileceğini nereden biliyorsun? 

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

2017 yılında niye bulut kullanmıyorsunuz anlamıyorum.

Google Fotoğraflar sınırsız kota veriyor. Attım 180 GB'lık arşivi kafa rahat. Bir kopya Mail.Ru'da bir diğer kopyada evde haricide duruyor. 

Ha senin soruna gelecek olursak Linux kurmak ile çözülseydi firmalar verilerini kurtarabilmek için boşuna fidye parasını ödemezdi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

daha önce hiç linux kullanmadıysan kriptolanmış dosyalarını kurtarabileceğini nereden biliyorsun? 

bilmiyorum tahmin yürütüyorum sadece , diğer önerileri yarın deneyecem

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı

2017 yılında niye bulut kullanmıyorsunuz anlamıyorum.

Google Fotoğraflar sınırsız kota veriyor. Attım 180 GB'lık arşivi kafa rahat. Bir kopya Mail.Ru'da bir diğer kopyada evde haricide duruyor. 

Ha senin soruna gelecek olursak Linux kurmak ile çözülseydi firmalar verilerini kurtarabilmek için boşuna fidye parasını ödemezdi. 

çünkü 2017 yılında çok sevdiğimiz internet sağlayıcımız TTNET bize 0.00001 kbit upload hızı veriyor, ondan olabilir mi acaba? :) 

Çok sıkılıyom
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bilgisayarı 1 ay boyunca upload'a bıraktım hocam :) 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1391 Toplam Mesaj: 10
linux win sistem win7