folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windowsun Başından Atadığım Admin Hesabı Silindi Ama Dosyalar Duruyor.

Windowsun Başından Atadığım Admin Hesabı Silindi Ama Dosyalar Duruyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

arkadaşlaar windowzeyi kurarkene bi adminstaror hesabı atıyorsunuz ya zorunlu olarak bende işte o hesap üzerinden işlem yapıyordum dün bir kullanıcı hesabı daha açtım bu sabah bilgisayarı açtığımsa sadece o hesap vardı diğeri yoktu. 2. hesabı açarkende limitli kullanıcıyı seçememiştim bi gariplik vardı şimdi bide işletim sistemide ing olunca iice bok oldu neyse şu anda normal bir şekilde hesap açıp kapata biliyorum Documents and Settings de de dosyalar var görünüyor fakat çok tırsıyom eğer gittiyse o hesap ayvayı yedim demektir yardımlarınızı bekliyorum

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    walla bi şey anlamadım dediğinden ama :)

sen admin hesabını kullanıyormusun galiab , baska kullanıcı acınca admin hesabı gizlenmiş , eğer pcyi F8 e basarak güvenli modda açarsan admin hesabını da görürsün kendi user hesabınıda :)

galiba bunu anlatmak istedin :|

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    aşşa yukarı öyle ama güvenli modda admin olarak görüyorum dosyalarda yerinde fakat normal olarak o hesaba giriş yapamıyorum

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

Windowsun başından atadığım admin hesabı silindi ama dosyalar duruyor.  

.............

ne güzel :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
Toplam Hit: 1819 Toplam Mesaj: 4