Windows'un Başlangıcında Kmsnano Yüklemesinden Kurtulmak
-
SA müridler ve mürideler,
Benim bir problemim var orjinal Windows 8 kullanıyorum, Windows 8.1 güncellemesi kurdum. Ardından Kmsnano diye saçma bişey yüklenmeye başladı her bilgisayarı açtığımda.
Msconfig'den falan kaldırdım hala inatla yükleniyor, ne olduğunuda tam anlamadım araştırınca genelde orjinal olmayan Windowslarda Crack için falan kullanılıyor, bu program nedir? kaldırsam zararlı mı? ve nasıl kaldırılır bilgisi olan var mı ? Şimdiden teşekkür ederim alayınıza.
-
Hocam bu uygulama kms emulator veya kms host dediğimiz lisanssız windows sürümlerini aktive etmek için kullanılan programlardan. Büyük ihtimalle kendini servis hizmet olarak kayıt ettiği için bilgisayarının hizmetler kısmından deaktive etmen gerekicek. Başka türlü başlangıçtan kaldırsan bile tekrardan aktive olur.
Benim anlamadığım madem orijinal kullanıyorsun niye bunu yükledin ki :D
Ha belki de kmsnano diye gözüküp trojan veya virüs gibi birşey de olabilir.
-
Hocam gariptirki Windows orjinal ve sadece güncelliştirme gördüm gördüm 8.1'e yükselttim. Windows kmsnano ile anlaşmış olamaz diye düşünüyorum ama bi türlü çıkamadım işin içinden. Virüs mü diye tarattım da bulmadı kmsnanoya ait bişey yine de saolasın...