folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows'un Başlangıcında Kmsnano Yüklemesinden Kurtulmak

Windows'un Başlangıcında Kmsnano Yüklemesinden Kurtulmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek

SA müridler ve mürideler,

Benim bir problemim var orjinal Windows 8 kullanıyorum, Windows 8.1 güncellemesi kurdum. Ardından Kmsnano diye saçma bişey yüklenmeye başladı her bilgisayarı açtığımda.

Msconfig'den falan kaldırdım hala inatla yükleniyor, ne olduğunuda tam anlamadım araştırınca genelde orjinal olmayan Windowslarda Crack için falan kullanılıyor, bu program nedir? kaldırsam zararlı mı? ve nasıl kaldırılır bilgisi olan var mı ? Şimdiden teşekkür ederim alayınıza.

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam bu uygulama kms emulator veya kms host dediğimiz lisanssız windows sürümlerini aktive etmek için kullanılan programlardan. Büyük ihtimalle kendini servis hizmet olarak kayıt ettiği için bilgisayarının hizmetler kısmından deaktive etmen gerekicek. Başka türlü başlangıçtan kaldırsan bile tekrardan aktive olur.

Benim anlamadığım madem orijinal kullanıyorsun niye bunu yükledin ki :D

Ha belki de kmsnano diye gözüküp trojan veya virüs gibi birşey de olabilir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek

Hocam gariptirki Windows orjinal ve sadece güncelliştirme gördüm gördüm 8.1'e yükselttim. Windows kmsnano ile anlaşmış olamaz diye düşünüyorum ama bi türlü çıkamadım işin içinden. Virüs mü diye tarattım da bulmadı kmsnanoya ait bişey yine de saolasın...

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
Toplam Hit: 1253 Toplam Mesaj: 3