Windows"Un İçine Dosya Gömme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Arkadaşlar forumlarda gördüm bazı arkadaşlar windowsun içine bir ton dosya gömmektedir. En sonuncusu ise bir arkadaş konu açmştı orda defalarca sormama rağmen sanki o bilgiyi mezara götürecekcesine bi türlü bilgi vermedi veya yazımı bilerek görmedi..

Windows XP 'nin içine SP2 - SP3 veya benim istediğim her türlü dosyayı nasıl gömerim. Bilgisi olan arkadaş varsa çok makbule geçer

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    Nlite programıyla sp2/sp3 ve driver gömebilirsin istemedigin özelligi bileşeni hizmetide kaldırabilirsin ayrıca CDkey de iptal edebilirsin

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nlite programıyla sp2/sp3 ve driver gömebilirsin istemedigin özelligi bileşeni hizmetide kaldırabilirsin ayrıca CDkey de iptal edebilirsin
    -----------------------------

peki hocam başka dosyaları gömemibilrimiyim. Örneğin mediaplyar 11 - winrar- kaspersky- vs vs vs diğer programları

windows kurulumdan sonra gereken programları gibi mesela

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

bahsettigin programları .CAB kıvamına getirmen gerekiyor bunu yapman için programlar dosyalar kodlar .txt dosyalarıyla .CAB kıvamına getiriyorsun

Nlite,programı o şekilde tanıyor 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

hepsini gömebilirsin rahat ol.

nlite bu konuda oldukça başarılı bir yazılım.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Kardeş o programı indirip kurduğunda görüceksin zaten her şeyi gömebildiğini. Ama elinde bir tane xp cd'si olup onu sabit diskine kaydetmen gerekli.

Programın çalışma aşamalarından bahsedeyim biraz :

İlk önce xp'yi kopyalamış olduğun yol gösteriyorsun. Program otomatik algılıyor sp kaç yüklü bilmem ne gömülü diye.

Sonra raid gömmek istiyorsan onun yolunu gösteriyorsun.

Ondan sonra da önüne 4-5 tane buton geliyor. Eklemek istediklerin kaldırmak istediklerin. Service pack istiyorsan o ayrı bir buton olması lazım.

En sonunda da sana .iso mu yoksa direk cd'ye mi basmak istediğini soruyor. 2-3 dakikada .iso yu oluşturuyor. Sonra cd'ye basıp formatını atıyorsun.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Benim de açmak istediğim bi konuydu bende faydalanmış oldum bu arada sağolun bilgileriniz için

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    teşekkürler arkadaşlar

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    peki mesela winamp ı nasıl gömücez :S .cab falan dediniz ya.. nasıl oluyor tam olarak..
Toplam Hit: 1606 Toplam Mesaj: 9